Αρχική » , , , , » Ορκωμοσία Νέων Αξκων ΣΣΑΣ στις 13 Φεβ. 2017 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ορκωμοσία Νέων Αξκων ΣΣΑΣ στις 13 Φεβ. 2017 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΥΠΕΥΘ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ 30 ΤΚ 57019 ΠΕΡΑΙΑ
ΤΗΛ 6946862098 &6983502502
Email:vdiamantidis@yahoo.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/2/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ 2/2017: Ορκωμοσία Νέων Αξκων ΣΣΑΣ στις 13 Φεβρουαρίου 2017

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) τελετή ορκωμοσίας δεκαεννέα (19) Νέων Αξιωματικών Υγειονομικού , Οικονομικού και Νομικού. Από την Σχολή αποφοίτησαν Άνδρες: 13 Γυναίκες: 04 Αλλοδαποί: 02 (01 από Κουβέιτ και 01 από την Λαϊκή Δημοκρατία Κογκό).

Αναλυτικά οι 17 Έλληνες νέοι Αξιωματικοί κατανεμήθηκαν στους κλάδους των Ε.Δ: Δώδεκα (12) Στον Στρατό Ξηράς (5 Ιατροί, 2 Οδοντίατροι, 2 Κτηνίατροι, 2 φαρμακοποιοί, 1 Οικονομικός),
Ένας (1) Στο Πολεμικό Ναυτικό (Οικονομικός)
Δύο(2) Στην Πολεμική Αεροπορία (2 Ιατροί)
Και δύο( 2 ) Αξιωματικοί κοινών Σωμάτων

Η επίδοση των ξιφών έγινε από τον Υπουργό ΥΕΘΑ κο Καμμένο Πάνο.

Την τελετή παραβρέθηκαν Θρησκευτικές ,Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές. Η Υφυπουργός Εσωτ. &Διοικ. Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας –Θράκης) Μαρία Κόλλια –Τσαρουχά, οι βουλευτές Άδωνις Γεωργιάδης (ΝΔ) Σαρίδης Ιωάννης (Ένωση Κεντρώων), εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης Λιακόπουλος Α., ο πρύτανης ΑΠΘ Περικλής Μήτκας και Πανεπιστημιακές Αρχές, καθώς και αντιπροσωπεία από το Κουβέιτ.

Από τις Στρατιωτικές Αρχές ο ΑΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, Εκπρόσωποι από την Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, αντιπροσωπείες Αξκών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Γονείς – Συγγενείς των ορκιζόμενων.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ καλωσορίζει τους νέους Αξιωματικούς και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο έργο τους.

Βασίλειος Διαμαντίδης
Β Αντιπρόεδρος ΣΑ/ΣΣΑΣ

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ