Αρχική » , , , » Ρύθμιση αδειών Στρατιωτικού Προσωπικού ΕΔ (ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ)

Ρύθμιση αδειών Στρατιωτικού Προσωπικού ΕΔ (ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ)


Κυκλοφόρησε το υπ' αριθμ. ΦΕΚ 219 Β’/31-01-2017, με το οποίο τροποποιείται η υπουργική απόφαση με Αριθμ. Φ. 400/34/292616/Σ4753 (ΦΕΚ 2808 Β’/06-09-2016) που αφορά: «Ρύθμιση των ειδών των αδειών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, των κατηγοριών του δικαιούμενου προσωπικού, των προϋποθέσεων, της διάρκειας, καθώς και κάθε άλλου αναγκαίου ζητήματος για τη χορήγησή τους στο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

Σε τροποποίηση της υπάρχουσας ρύθμισης των ειδών των αδειών του στρατιωτικού προσωπικού των ΕΔ, των κατηγοριών του δικαιούμενου προσωπικού, των προϋποθέσεων, της διάρκειας, καθώς και κάθε άλλου αναγκαίου ζητήματος για τη χορήγησή τους στο στρατιωτικό προσωπικό προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ:
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ρύθμιση αδειών Στρατιωτικού Προσωπικού ΕΔ (ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ