Αρχική » , , , , » Είναι έτσι Υπουργέ, με την κατάταξη νεοσυλλέκτων;

Είναι έτσι Υπουργέ, με την κατάταξη νεοσυλλέκτων;


Δύσκολα πιστεύει κανείς ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό που περιγράφουμε στη συνέχεια, αλλά στους καιρούς που ζούμε επτά χρόνια τώρα ακόμα και αυτά που θεωρούσαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβούν, δυστυχώς, τα βιώνουμε στην πράξη... θέτουμε υπόψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου αυτά που ακούσαμε από ανθρώπους που, όπως ισχυρίζονται, έχουν πλήρη γνώση του γεγονότος το οποίο παραθέτουμε:

Σε νεοσύλλεκτους που παρουσιάζονται κατά σειρά ΕΣΣΟ στα Κέντρα Κατάταξης, μετά την καταγραφή τους, τους λένε να φύγουν γιατί δεν υπάρχει επάρκεια φαγητού και να επιστρέψουν ύστερα από 15 μέρες.

Επαναλαμβάνουμε πως δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά επειδή συζητείται πρέπει να υπάρξει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

(ΠΑΡΟΝ 12/02/2017 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ