Αρχική » , , , » Ανακοίνωση Υποψηφιότητας-Bιογραφικό Yπτγου ε.α. Βασιλείου Α. Παπαθανασίου για Αντιπρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας-Bιογραφικό Yπτγου ε.α. Βασιλείου Α. Παπαθανασίου για Αντιπρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ


Υποστράτηγος ε.α. Βασίλειος Α. Παπαθανασίου
Υποψήφιος Αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη, αποφάσισα να συμμετάσχω στις αρχαιρεσίες της 19ης Φεβ 2017 διότι θεωρώ την ΕΑΑΣ συνέχεια του Στρατιωτικού βίου, σε διαφορετικό πλέον επίπεδο. Οφείλουμε να την ενισχύσουμε ηθικά και έμπρακτα, με δυναμική, βάσει των γνώσεων και της εμπειρίας του παρελθόντος.

Πρέπει να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλον, με ουσιαστική αλληλεγγύη, σαν μέλη μίας μεγάλης παραδοσιακής οικογενείας. Οι ε.ε. στρατιωτικοί και αστυνομικοί αποτελούν τα νεώτερα αδέλφια μας ή ακόμη και τα παιδιά μας, ως εκ τούτου απαιτείται τουλάχιστον να τους συμβουλεύουμε στις δύσκολες αποφάσεις των. Οι νεότεροι και οι μελλοντικοί συνάδελφοι πρόκειται να αποτελέσουν την συνέχειά μας και ως εγγονοί χρειάζονται την στήριξή μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να καταστήσουμε την ΕΑΑΣ διεκδικητική και ισχυρή, διότι αποτελεί τον μοναδικό ενεργό οργανισμό, με αποστολή την προάσπιση των πάσης φύσεως συμφερόντων του Κλάδου μας, αλλά και την στενή παρακολούθηση των εθνικών θεμάτων, τα οποία ορκιστήκαμε να υπερασπίζουμε.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Υποστράτηγος ε.α. Βασίλειος Α. Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Πρέβεζα, το 1962. Εισήλθε στη ΣΣΕ το 1980 και απεφοίτησε το 1984 ονομασθείς Ανθλγός (ΠΒ).

Απεφοίτησε επιτυχώς από όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία, καθώς και το βασικό Σχολείο Πληροφοριών των ΗΠΑ, την ΑΣΠ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου του Πανεπιστημίου Kingston (Αγγλία).

Ομιλεί την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα.

Υπηρέτησε σε 3 νήσους του ανατολικού Αιγαίου, στον βόρειο και τον κεντρικό Έβρο, σε ΔΠΒ και Μοίρες ΠΒΜ και Α/Α ΠΒ, στο ΠΒΚ, στη ΣΠΒ, στο Διακλαδικό Νατοϊκό Στρατηγείο Νεαπόλεως Ιταλίας, στο ΓΕΣ, στη ΣΕΘΑ και τέλος, ως Διευθυντής Οργανώσεως  (ΔΟΡ) στο ΓΕΕΘΑ.

Αποστρατεύτηκε τον Μάρτιο του 2015.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ