Αρχική » , , , , » Aπολογισμός της περιοδείας του Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Ροζή Βασιλείου στα Παραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ.

Aπολογισμός της περιοδείας του Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Ροζή Βασιλείου στα Παραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ.


Αγαπητοί συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς, της ΕΛ.ΑΣ και οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων μελών της Ε.Α.Α.Σ.

Στο δρόμο προς τις εκλογές της ΕΑΑΣ της 19ης Φεβ 2017, ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις μου στα Παράρτημα της Ε.Α.Α.Σ. (σε 30 συνολικά), όπου παρουσίασα τις Βασικές Θέσεις και Αρχές μου ως Υποψηφίου Προέδρου του Δ.Σ. /Ε.Α.Α.Σ. Μετέφερα το όραμα και τα "πιστεύω" μου για μια ΕΝΩΣΗ δυνατή και μεγάλη, σύγχρονη και αποφασιστική, ανεξάρτητη και δυναμική αλλά κυρίως ανταποδοτική στα μέλη της. χωρίς παθογένειες και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Την Ε.Α.Α.Σ. που αξίζουμε και που επιθυμούμε, αντάξια των προσδοκιών μας, την Ε.Α.Α.Σ. της καρδιάς μας.

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εξόρμησης για την Ε.Α.Α.Σ. που Αξίζουμε και Μπορούμε, επισκέφτηκα τα Παραρτήματα Ευβοίας (ΧΑΛΚΙΔΑ), Φθιώτιδος (ΛΑΜΙΑ), Καρδίτσης (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) - και Τρικάλων (ΤΡΙΚΑΛΑ) με τα χιόνια να μην πτοούν την πορεία μου (Άσπρος ο δρόμος...!).

Στη συνέχεια στα Παραρτήματα Λαρίσης (ΛΑΡΙΣΑ), Μαγνησίας (ΒΟΛΟΣ), Πιερίας (ΚΑΤΕΡΙΝΗ), Ημαθίας (ΒΕΡΟΙΑ), Θεσσαλονίκης (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), Πέλλας (ΕΔΕΣΣΑ) όπου παρευρέθηκα στη χοροεσπερίδα, κοπή πίτας, βράβευση αριστούχων μαθητών και βράβευση οπλίτη μαχητή (1974 στη Κύπρο) και μετά πάλι στη Θεσσαλονίκη όπου παρευρέθηκα στη χοροεσπερίδα της Τάξης μου (ΣΣΕ 1980), στην κοπή Βασιλόπιτας -βράβευση αριστούχων μαθητών Παραρτήματος Θεσ/νίκης στη ΛΑΦΘ και στην κοπή Βασιλόπιτας Παραρτήματος ΣΑΑΤΧ στη ΛΑΦΘ.

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με επισκέψεις στα Παραρτήματα Σερρών (ΣΕΡΡΕΣ), Δράμας (ΔΡΑΜΑ), Καβάλας (ΚΑΒΑΛΑ), Ξάνθης (ΞΑΝΘΗ), Έβρου (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ και ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) και Ροδόπης (ΚΟΜΟΤΗΝΗ). Κατόπιν στα Παραρτήματα Κιλκίς (ΚΙΛΚΙΣ), Κοζάνης (ΚΟΖΑΝΗ), Ιωαννίνων (ΓΙΑΝΕΝΝΑ), Άρτης (ΑΡΤΑ), Πρεβέζης (ΠΡΕΒΕΖΑ), Αιτωλ/ανίας (ΑΓΡΙΝΙΟ), Αχαΐας (ΠΑΤΡΑ), Ηλείας (ΠΥΡΓΟΣ), Μεσσηνίας (ΚΑΛΑΜΑΤΑ), Αρκαδίας (ΤΡΙΠΟΛΗ), Αργολίδος (ΝΑΥΠΛΙΟ), Κορινθίας (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) και Πειραιώς (ΣΑΛΑΜΙΝΑ).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Τ.Σ. των παραρτημάτων για την υποδοχή και τη φιλοξενία αλλά κυρίως στα μέλη αυτών για την ανταπόκριση τους και το χρόνο που διέθεσαν για να με ακούσουν. Ζητώ συγνώμη από τα Τ.Σ. των Παραρτημάτων και των μελών τους που δεν επισκέφθηκα, λόγω εποχικότητας ,του περιορισμένου χρόνου και λοιπών αντικειμενικών δυσκολιών. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ

Αντγος ε.α. ΡΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Σ. &
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ