Θανάσιμος τραυματισμός 40χρονου Λοχία σε σκοπιά


Οι συνθήκες και τα αίτια της ενέργειας του διερευνούνται αρμοδίως

Τη ζωή του έχασε ένας Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) Λοχίας, 40 ετών, τραυματισθείς θανασίμως με το όπλο του, ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα σκοπού σε μονάδα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», συμφώνως με σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, πριν από λίγη ώρα.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως ακολούθως: «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την 06 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 05:40, ο ΕΠΟΠ Λοχίας Χ.Ε. ετών 40, που υπηρετούσε σε Μονάδα της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος», τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του όπλο ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.

Ο συνθήκες και τα αίτια της ενέργειας του Υπαξιωματικού διερευνούνται αρμοδίως. Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.»

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ