Αρχική » , , » Τελετή Αποφοίτησης Σπουδαστών 27ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΔΙΕΠ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τελετή Αποφοίτησης Σπουδαστών 27ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΔΙΕΠ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών του Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ», πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 27ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

Τα πτυχία επιδόθηκαν στους αποφοίτους της Σχολής από τον Α΄ Υπαρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Νομικό Αντώνιο.

Η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών, η Ανώτερη Σχολή κλαδικής επιμόρφωσης του Στρατού Ξηράς, στους 90 αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς παρείχε εκπαίδευση στη στρατιωτική επιστήμη και τέχνη. Τους έδωσε τα εφόδια ώστε να καταστούν επιτελείς ικανοί στη σχεδίαση, διεύθυνση και διεξαγωγή επιχειρήσεων σε τακτικό επίπεδο. Τους προετοίμασε για Διοικητές, ικανούς να επιχειρήσουν σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και εξελισσόμενο περιβάλλον, σύμφωνα με το ισχύον δόγμα του Στρατού Ξηράς.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ