Αρχική » , , , , , » Απασχόληση Αποστράτων-Συνταξιούχων Δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν. 4387/2016 (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Απασχόληση Αποστράτων-Συνταξιούχων Δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν. 4387/2016 (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΧΑ Κούζηλος Παναγιώτη Νικόλαος, κατέθεσε ερώτηση προς Υπουργεία: Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Οικονομικών (Αρ. Πρωτ. 3038/31-01-2017) με θέμα: «Απασχόληση συνταξιούχων του Δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν. 4387/2016 (Φ.Ε.Κ. Α-85)».

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις των συνταξιούχων του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων και των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι, προκειμένου να ενισχύσουν την πενιχρή τους πλέον σύνταξη, αναζητούν μια έστω μερική απασχόληση. Ωστόσο η πρόσφατη ψήφιση του Ν. 4387/2016, και δη το άρθρο 20 αυτού, έχει προκαλέσει...

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση:

5 σχόλια:

 1. Λυπάμαι και θλίβομαι που τις πιο επίκαιρες ερωτήσεις τις κάνει αυτή η χρυσή αυγή που πρεσβεύει κατά ένα μεγάλο μέρος της το ναζισμό. Το δημοκρατικό τόξο γιατί κοιμάται και δε στηρίζει τα σώματα ασφαλείας?? Υπάρχουν πρώην συνάδελφοι σε αυτή τη βουλή οι οποίοι σε πολλά θέματα που μας αφορούν έπρεπε να είχαν παρει θέση..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΧΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οταν εννοεις δημοκρατικο τοξο λες γεια αυτους που παιρνουν το οχι του λαου και το κανουν ναι η αυτους που οταν γινονται εκκλογες αλλα λενε και οταν βγαινουν αλλα κανουν μάλλον φιλε μου κανης λαθος ολοι φασιστες ειναι που αλλοι το λενε και άλλοι το κρυβουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ"ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥ
  ΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ"ΚΑΙ ΜΑΝΙΩΔΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΡΚΟΥ
  ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟΔΑΓΚΑΝΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. O KATΡOYGKALEIOS NOMOS 4387/2016 ΑΡΘΡΟ 20, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ.{Ο Επανελθών το οποιο ποσοστο αναπληρωσης συνταξης -επικουρικης αναστέλΛεται για όσο χρόνο ΑΠΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ στην δημόσια διοίκηση απο την συνταξιοδοτική κατάσταση} ΜΗΔΈΝ ΚΊΝΗΤΡΟ.
  Ετσι πχ.θα βλέπετε Διοικητές Νοσοκομείων συνδικαλιστές,δασκάλους,τεχνολόγους τροφίμων,κλπ
  με ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ προβληματων ΜΗΔΕΝΙΚΗ.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ