ΚΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ... SMS


ΧΘΕΣ ξεκίνησαν οι κρίσεις των στελεχών στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει «πνεύμα ανανέωσης», δηλαδή ότι θα πάνε βαθιά. Αυτό ίσως κά­ποιοι -βλέπε αντιπολίτευση- να το εκλάβουν ως σφαγή.

Μέχρι στιγμής, πάντως, κάτι τέτοιο δεν έχει φανεί, άρα μάλλον η Ν.Δ. πρέπει να στείλει... λουλούδια στον Πάνο Καμμένο. Ελπίζουμε ότι οι κρίσεις θα γίνουν με σύνεση. Προϋπόθεση για αυτό είναι να κλείσουν τα κινητά τους οι υπουργοί και οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων.

Κρί­σεις με... sms «σώσε το παιδί» δεν γίνονται...

Π.Κ.
(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-02/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

6 σχόλια:

 1. ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 90, ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘’ΑΝΑΝΕΩΣΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ‘’ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ’’, ΑΡΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΕΔ, ΣΩΡΗΔΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ (ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΟΣ 2017 Η ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι Αρχηγοί θα προχωρήσουν στη διαδικασία με γνώμονα την επιλογή βάσει ικανοτήτων, προκειμένου να υπάρχει ποιοτική αναβάθμιση στις ανώτατες βαθμίδες του στρατεύματος, χωρίς «έξωθεν» παρεμβάσεις και επιρροές -ειδικά εφόσον βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο με την απειλή της Τουρκίας να οξύνεται - ενώ παραμένει ακόμα ασαφές σε ποια έκταση θα αποφασιστούν στο Στρατό Ξηράς, αποστρατείες στους βαθμούς Ταξίαρχου και Συνταγματάρχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ''ΣΦΑΓΗ'' ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εκτελούν τις εντολές της τρόικας, μείωση προσωπικού και μείωση ετήσιου δημοσιονομικού κόστους πληρωμών, μέσω των κρίσεων, η ‘’εκκαθάριση’’ θα ονομαστεί ως ανανέωση και επιλογή των άξιων, για παραμονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΞ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΤΟΣ 2015, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ