Αρχική » , , , , » Μαζικοί πλέον οι εκκλησιασμοί των ορθόδοξων πιστών στα Πομακοχώρια!

Μαζικοί πλέον οι εκκλησιασμοί των ορθόδοξων πιστών στα Πομακοχώρια!


«ΠΑΜΕ όλοι μαζί για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία»! Το πάθος ξεχειλίζει, η γνήσια αγάπη για την πατρίδα και την πί­στη αποτελούν τα τελευταία χρόνια τους βασικούς οδηγούς των εκατοντάδων πι­στών, που συμμετέχουν στους εκκλησια­σμούς στα Πομακοχώρια της Ξάνθης. Εκεί όπου μέχρι πριν από λίγα χρόνια υπήρ­χαν ερείπια, πλέον λάμπουν εκκλησά­κια και μικροί ναοί, που έχουν αναστη­θεί χάρη στο μεράκι και στην πρωτοβου­λία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης, των συνταξιούχων της πόλης και πολλών ακόμη συλλόγων και φορέων.

Την προηγούμενη εβδομάδα τελέστηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος εκκλησι­ασμός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γλαύκη και αύριο στις 16.00 θα τελεστεί η Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών στον Ιε­ρό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Εχίνο, όπου θα χοροστατήσει ο μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων.

«Όσοι επιθυμούν να παραστούν στην Ιερή Ακολουθία των Χαιρετισμών και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούν ηθικά σε αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες στην περιοχή μας παρακαλούνται να προσέλθουν. Κάθε χρόνο με χαρά βλέπουμε όλο και περισσότερους πιστούς από ολόκλη­ρη την Ελλάδα να δίνουν βροντερό "πα­ρών" στην προσπάθειά μας. Θέλουμε κι άλλους, θέλουμε όλους τους Έλληνες να δώσουν τη δική τους απάντηση στα αί­σχη που συμβαίνουν στη Θράκη» ανα­φέρει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης, υποστράτηγος εν αποστρατεία Γεώρ­γιος Γεωργιάδης.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ