Αρχική » , , , » Σιωπηρή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ)

Σιωπηρή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ)


Την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 12.00 έξω από το Υπουργείο Εργασίας Σταδίου 29, θα πραγματοποιηθεί Σιωπηρή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας από τις χήρες κάτω των 55 ετών που πλήττονται άμεσα από τον Ν.4387/2016 (Νόμος Κατρούγκαλου).

Η ΕΑΑΣ συμμετέχει και συμπαρίσταται στην υπόψη πρωτοβουλία και καλεί όλα τα μέλη της να παρευρεθούν στην ειρηνική αυτή συγκέντρωση δείχνοντας την ευαισθησία της στο θέμα αυτό. Επιπρόσθετα δε θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια κατάργησης του υπόψη νόμου, αναλαμβάνοντας σχετικές πρωτοβουλίες προς πάσα κατεύθυνση, καθόσον πλήττει σκληρά ένα δοκιμαζόμενο κομμάτι μας και  άπτεται του ιερού θεσμού της οικογένειας.

Αθήνα 28 Μαρ. 2017
Εκ της ΕΑΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ