Αρχική » , , , , » ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γ’ Χαιρετισμοί στον ι.ν. Αγ Γεωργίου στη ΓΛΑΥΚΗ Ξάνθης (ΦΩΤΟ)

ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γ’ Χαιρετισμοί στον ι.ν. Αγ Γεωργίου στη ΓΛΑΥΚΗ Ξάνθης (ΦΩΤΟ)


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή της Τοπικής Κοινωνίας της Ξάνθης στην Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών, που τελέστηκε την 17η. Μαρ.2017 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου μέσα στο Στρατόπεδο «Υπτγου ε.α. Δημ. Παπαποστόλου» στο χ. ΓΛΑΥΚΗ Ξάνθης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε ι.ν. στα Πομακοχώρια Ξάνθης 2017».

Η εκκλησία γέμισε ασφυκτικά, καθώς το εκκλησίασμα ήταν πάνω από 180 άτομα που ήρθαν για να εκκλησιαστούν και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούν ηθικά σε αυτούς που «Φυλάνε Θερμοπύλες» στην περιοχή μας. Επίσης παρευρέθη υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του Δ’ Σ. Στρατού.

Οι εκκλησιαζόμενοι προσήλθαν με 3 μισθωμένα λεωφορεία από την Ξάνθη (ανά 1 από το Λύκειο Ελληνίδων, την ΕΑΑΣ Ξάνθης και 1 από το 2ο Λύκειο της Ξάνθης), αλλά και με ΙΧΕ οχήματα από τη γειτονική ΔΡΑΜΑ. Στο εκκλησίασμα παραβρέθηκαν η Πρόεδρος και πολλά μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, 50 μαθητές & μαθήτριες του 2ου Λυκείου Ξάνθης και οι συνοδοί καθηγητές τους, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, αρκετά μέλη και φίλοι του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, οι Πρόεδροι και μέλη του ΔΣ της Ενώσεως Αποστράτων Αστυνομικών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων, η Πρόεδρος και μέλη του ΣΣΠΔΥ Ν. Ξάνθης, οι οικογένειες και οι φίλοι του Προσωπικού της Μονάδος, καθώς επίσης και οι δωρητές ανέγερσης του I.N από τη Δράμα.

Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική, καθώς όλο το εκκλησίασμα έψαλλε το «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ» με συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση Ο Σεβασμιώτατος, λίγο πριν το τέλος της Ακολουθίας, ευχαρίστησε το Λύκειο Ελληνίδων, τους Συλλόγους, τους μαθητές του 2ου Λυκείου και όλους στο πολυπληθές εκκλησίασμα για την παρουσία τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία των Χαιρετισμών στο Πρόσωπο της Παναγίας και απηύθυνε παραινέσεις εναρμονισμένες στο πνεύμα των διανυομένων ημερών της Σαρακοστής και του επερχομένου Αγίου Πάσχα.

Μετά τον εκκλησιασμό, ο Διοικητής και το όλο το Προσωπικό της Μονάδος, ως φιλόξενοι οικοδεσπότες, προσέφεραν σε όλους καφέ, αναψυκτικά, όπως και άλλα και νηστήσιμα εδέσματα τα οποία προσκομίστηκαν από το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, ενώ στους μαθητές του Λυκείου είχε ήδη προηγηθεί ενημέρωση από το Διοικητή της Μονάδος και περιήγηση στους χώρους του Στρατοπέδου. Εκφράσθηκαν οι ευχαριστίες όλων μας στο Διοικητή της Μονάδος για την υποδοχή και φιλοξενία, στην Πρόεδρο κ. Πέπη Στάντσιου το ΔΣ και τα παρόντα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, που ως «ανάδοχος» Σύλλογος, μερίμνησαν για την παρασκευή-προμήθεια-προσφορά των εδεσμάτων. Ευχαριστούμε όσους & όσες προσήλθαν, αλλά ιδιαίτερα τους Μαθητές και τις Μαθήτριες του 2ου Λυκείου Ξάνθης, που με τα νιάτα τας γέμισαν την εκκλησία.

Επόμενος εκκλησιασμός, είναι στις 24 Μαρ.2017, με την Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στον ΕΧΙΝΟ. Επίκαιρη πληροφόρηση, με χρόνους αναχώρησης και δηλώσεις συμμετοχής, με ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, όπως και από την ιστοσελίδα www.eaasxanthis.gr.

Γράφει ο : Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης,
Πρόεδρος Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ