Αρχική » , , , , , » 1η ΤΑΞ.Α.Σ.: Νέος διοικητής ο Γεώργιος Ματζουράνης

1η ΤΑΞ.Α.Σ.: Νέος διοικητής ο Γεώργιος Ματζουράνης


Με κάθε επισημότητα η τελετή για την παράδοση της Διοίκησης.

Με τιμή και υπερηφάνεια παρέ­λαβε χθες (16/03/2017) ο Ταξίαρχος Γεώρ­γιος Ματζουράνης την Διοίκη­ση της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού από τον Ταξίαρχο Ιωάννη Παπαναγνώστου.

Σε εκδήλωση, που πραγματοποι­ήθηκε, χθες (16/03/2017), στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού παρουσία του Δι­οικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγου Γεώργιου Βύνιου, στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πολιτι­κών και θρησκευτικών αρχών της Μαγνησίας και της Λάρισας, ο κ. Ματζουράνης τόνισε ότι πρόκειται για μία αποστολή που είναι πολυσχι­δής, ένα έργο που είναι δύσκολο, απαιτητικό, πολύπλοκο.

Ο νέος Διοικητής υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει διαρκή προσπάθεια για να υπάρχουν άριστα αποτελέ­σματα, και παρουσίασε το όραμά του για μία Ταξιαρχία ικανή και ισχυ­ρή. Ο κ. Ματζουράνης είπε ότι στόχος του θα είναι να υπάρχει μία ανθρωποκεντρική διοίκηση, που θα καλλιεργεί τις στρατιωτικές αρετές, αλλά θα σέβεται και τις ανθρώπινες αξίες. «Δείξτε επιθυμία και ζήλο και θα έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου» προέτρεψε.

Στο έργο, ο Ταξίαρχος είπε ότι, πα­ρά την αντικειμενική πραγματικότη­τα δεν θα υπάρχει καμία έκπτωση, αλλά πλήρης εφαρμογή των όρων και των διαταγών. Η εκπαίδευση, σημείωσε μεταξύ άλλων, θα είναι η βάση της επιχειρησιακής αποστο­λής, ο οδηγός για κάθε δραστηριό­τητα.

Ολοκληρώνοντας την ημερήσια διαταγή του, μεταξύ άλλων απηύθυνε κάλεσμα για συνεργασία, συλλογικότητα, αυταπάρνηση, πειθαρ­χεία, αλλά και ελεύθερο πνεύμα.

Νωρίτερα, ο Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο οποίος παρέδωσε τα ηνία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμό­τητας της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπο­ρίας Στρατού. Ο Ταξίαρχος έκανε λό­γο για αξιοσημείωτα αποτελέσματα, που επιτεύχθηκαν με θάρρος, τόλμη, πάθος.

«Η υπερηφάνεια για όλα όσα κά­ναμε μαζί θα με συντροφεύει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά, έχοντας επισημάνει προηγουμένως την επιχειρησιακή δραστηριότητα της Ταξιαρχίας, τον αριθμό των μο­νάδων της και μεταξύ άλλων τις ανάγκες στρατηγικής της.

Της ανάγνωσης των ημερήσιων διαταγών είχε προηγηθεί η παρουσίαση της σημαίας και η πραγματο­ποίηση δέησης, ενώ ακολούθησε μεταξύ άλλων κατάθεση στεφάνων και δεξίωση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ
(ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-18/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ