Αρχική » , , , , , » Απάντηση Καμμένου σε ερώτηση για Άνιση Βαθμολογική Εξέλιξη Αξκων ΑΣΣΥ (τάξη 1992)

Απάντηση Καμμένου σε ερώτηση για Άνιση Βαθμολογική Εξέλιξη Αξκων ΑΣΣΥ (τάξη 1992)


Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ.

Απάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 3173/6-2-17) με θέμα: «Σχετικά με τις επιπτώσεις σε επετηρίδα των Ενόπλων Δυνάμεων»

Φ.900α/1146/15401/20 Μαρτίου 2017

Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης με θέμα «Σχετικά με τις επιπτώσεις στην επετηρίδα των Ενόπλων Δυνάμεων των προβλέψεων περί εκτάκτου προαγωγής των μονιμοποιηθέντων εθελοντών του ν.445/1974 και των μονιμοποιηθέντων εθελοντριών του ν.705/1977», σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, τα ακόλουθα:

Κατ’ αρχήν ουδεμία ανισορροπία επήλθε στην επετηρίδα καθώς σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, τηρούνται ιδιαίτερες επετηρίδες των Αξιωματικών αναλόγως της προέλευσής τους.

Επίσης και οι προαγωγές των Αξιωματικών εξ Εθελοντών δεν επέφεραν διατάραξη της ομαλής ιεραρχικής εξέλιξης, λόγω της ύπαρξης ιδιαίτερης επετηρίδας.

Η προαγωγή σε ανώτερο βαθμό, των Αξιωματικών εξ Εθελοντών, η οποία έλαβε χώρα, δεν θεωρείται διατάραξη της ιεραρχικής εξέλιξης, είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία και εφαρμόζεται κατά τον αυτό τρόπο σε όλες τις προαγωγές των Αξιωματικών διαφορετικών επετηρίδων.

Τέλος σας επισημαίνω ότι ο διαχωρισμός σε ιδιαίτερες επετηρίδες επιτρέπει την ανεμπόδιστη προαγωγή των στελεχών όλων των κατηγοριών μετά τη συμπλήρωση των τυπικών προσόντων τους, αποκλείοντας αλληλεπιδράσεις από την προαγωγή των Αξιωματικών του ν.445/74 και ν.705/77, στην προαγωγή των Αξιωματικών που προέρχονται από ΑΣΣΥ, όπως αυτές αναφέρονται στην Ερώτησή σας.


5 σχόλια:

 1. Ντροπη κυριε να εκμεταλευεστε τη περιστασιακη θεση σας και να τιμωρειτε αθροα κοσμο που προσφερι απιστευτο εργο.ντροπη σας...η τιμωρια ειναι η τελευταια μεθοδος τηρησης της νομημοτητας..ακομα και να φταινε ολοι υπαρχουν και αλλοι τροποι...να διοικησεις ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΥΕΘΑ..ΘΛΙΒΟΜΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πως δεν επηρεαζει; χωρις σχολεια ανθστων, λγων,λγων τις κανατε λγους και ειναι ανωτερες; ντροπη σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΗΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΓΩΝ 24ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΜΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΧΕΣ.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΤΣΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ..ΧΑΧΑΧΑ!! ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙΜΟΥ ..ΤΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΕΣ ΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΙ ΚΟΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΤΙ ΥΠΑΣΠΗΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΑ..ΚΛΠ ΚΛΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΝΑΤΡΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΧΙΧΙΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η επετηριδα των ΑΞκων εξ Υπαξιωματικών ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ
  (Ν 3883/2010/ΑΡΘΡΟ 37) η απάντηση ειναι για γελια, εγινε υπερβαση επετηριδας και οι αρχαιότεροι (Αξκοι απο ΣΜΥ) έγιναν σε ενα μήνα νεότεροι απο τις εθελόντριες. Αυτα πουθενα αλλού δεν γινονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ