Αρχική » , , , , » Εντυπωσίασαν οι σπουδαστές της Ευελπίδων στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Εντυπωσίασαν οι σπουδαστές της Ευελπίδων στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας


Συμμετείχε με 34 αθλητές η Σχολή

Εντυπωσίασε η ιστορική Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) με την παρουσία των σπουδαστών της στον 6ο Ημιμαραθώνειο δρόμο της Αθήνας, όπου παρουσίασε μία ομάδα 34 αθλητών-σπουδαστών της, ανδρών και γυναικών, της οποίας τα μέλη τερμάτισαν όλα.

Η παρουσία των σπουδαστών της ΣΣΕ ήταν σε καθαρά εθελοντική βάση και είχε τον χαρακτήρα της ατομικής συμμετοχής και όχι της ομαδικής, ενέργεια που ασφαλώς τελεί υπό την αιγίδα και έγκριση και του νέου διοικητού της Υποστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση, καθώς και ο ίδιος είναι λάτρης της αθλήσεως και ιδιαιτέρως των δρόμων, άφησε δε εποχή στο Διδυμότειχο, όταν ήταν Μέραρχος, με τη διοργάνωση και διεξαγωγή με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στρατιωτικών και κόσμου (αλλά και του ίδιου) «Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Διδυμοτείχου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντυπωσίασαν ιδιαιτέρως δύο Ευέλπιδες, οι οποίοι τερμάτισαν μαζί και λίγα μέτρα πριν τερματίσουν έβγαλαν από τη μέση τους μία Ελληνική Σημαία και κρατώντας την να ανεμίζει τερμάτισαν μαζί!

Εξαιρετικό πνεύμα και πρωτοβουλία από πλευράς των νεαρών Ευελπίδων!


(parapolitika.gr 20/03/17 20:45 - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ