Αρχική » , , , » Παρά την ανεργία οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να βρουν τους 1.000 ΟΒΑ που ζητούν

Παρά την ανεργία οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να βρουν τους 1.000 ΟΒΑ που ζητούν


Παράταση υποβολής δικαιολογητικών μέχρι τις 10 Απριλίου

Δυσκολία αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο να συγκεντρώσουν τον αριθμό των 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (Ο.Β.Α.) που αναζητούν ώστε να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες τους σε προσωπικό.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα είχαν ανακοινωθεί οι 1.000 αυτοί ΟΒΑ θα μοιράζονταν σε 600 στον Στρατό Ξηράς εκ των οποίων οι 300 θα ήταν για τις Ειδικές Δυνάμεις και οι υπόλοιποι για άλλες μονάδες ενώ το Πολεμικό Ναυτικό θα λάμβανε 200 και η Πολεμική Αεροπορία άλλους 200.

Παρά το γεγονός πως η προθεσμία έληγε στις 27 Μαρτίου, ο πολυπόθητος αριθμός δεν συγκεντρώθηκε μιας και οι νέοι της χώρας δεν επέδειξαν ενδιαφέρον για αυτού του είδους την επαγγελματική αποκατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τα τρία Όπλα μόνο η Πολεμική Αεροπορία πήρε τους 200 που ζητούσε ενώ ο Στρατός Ξηράς μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει καλύψει ούτε το 50% των αναγκών του, ενώ και το Πολεμικό Ναυτικό κινείται κοντά στα ίδια ποσοστά.

Στο πλαίσιο αυτό το ΓΕΕΘΑ έκρινε σκόπιμο να ανακοινώσει παράταση της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών ενδιαφερομένων να καταταγούν ως ΟΒΑ στο Στρατό Ξηράς και στο Πολεμικό Ναυτικό, έως τις 10 Απριλίου 2017.

(newsbeast.gr 31/03/2017 - Μαρίνος Γκασιάμης)

5 σχόλια:

 1. Με ότι έχουνε κάνει προηγουμένως στους ΕΠ.ΟΠ.,πως να αποφασίσει κάποιος να παραμείνει στο ναυτικό?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε μου..Όχι μόνο στο ναυτικό παντού τα ίδια κάνανε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΑ 1000 ΑΤΟΜΑ ΒΡΕΥΗΚΑΝ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΤΧΤΗΚΑΝ ΤΟ 2010

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με 600 € ποιος θα πάει ρε παιδιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα ευρά θα είναι άνω των 720-730. Άλλο είναι το ζήτημα..

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ