Αρχική » , , , , , » Συνάντηση Δ.Σ. ΕΑΑΣ με τον Α/ΓΕΣ

Συνάντηση Δ.Σ. ΕΑΑΣ με τον Α/ΓΕΣ


Την 20η Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια συνεργασίας και εθιμοτυπίας, συνάντηση του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με τον κ. Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείο του κ.Αρχηγού, περιελάμβανε αλληλοενημέρωση επί ειδικών και γενικών θεμάτων που αφορούν την  Ε.Α.Α.Σ. και τα Μέλη της, με κατάθεση σχετικού υπομνήματος.  Η όλη συζήτηση διεξήχθη σε κατεξοχήν συναδελφικό και άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων και γόνιμο διάλογο, ενώ τονίσθηκαν ιδιαιτέρως οι άρρηκτοι δεσμοί που συνδέουν τα  ε.ε. και τα ε.α. Στελέχη του Σ.Ξ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με τον κ. Αρχηγό να εκδηλώνει το ειλικρινές ενδιαφέρον του επί των τεθέντων θεμάτων, την επιθυμία για συνέχιση της στενής συνεργασίας του ΓΕΣ με την Ε.Α.Α.Σ. και  τέλος επανατοποθέτησε την επόμενη συνάντηση όταν αναλάβει το νέο Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Εκ της ΕΑΑΣ

4 σχόλια:

 1. μηνιαία εισφορά 0,20 ευρώ η οποία παρακρατείται από όλες τις καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις και αποδίδεται στον λογαριασμό κοινωνικής πολιτικής με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ομοσπονδιών, Σωματείων και Συνομοσπονδιών Συνταξιούχων.
  με την υπ’αρίθμ. 49426/1751/ΦΕΚ 4921 Β/30-12-2016 εκδοθείσα υπουργική απόφαση τα παρακρατούμενα ποσά προβλέπεται να αποδίδονται σε τρεις ομοσπονδίες- που κατέθεσαν αίτηση κατά την υπουργική απόφαση αίτηση – ως εξής: Κατά 64% στην Ομοσπονδία συνταξιούχων ΙΚΑ- ΕΤΑ, κατά 32% στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων και κατά 4% στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαλλον δεν πηρες χαμπαρι οτι σταματησε σε
   μας χαρις στις ενεργειες της ΠΟΣ απο τον
   περασμενο μηνα .Ονειρα γλυκα.

   Διαγραφή
 2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΑΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. captain marc : Ωρε μπράβο κατάφερε η ΠΟΕΣ και έκοψε το 0,20!! μεγάλη επιτυχία !! τίποτα άλλο? κανονικές εκλογές θα κάνει? τώρα όσον αφορά την νέα ηγεσία της ΕΑΑΣ εύχομαι τα 55.000 ευρω που παίρνει κάθε μήνα από τις εισφορές μας μέσω ΜΤΣ να τα αποταμιεύει γιατί μα΄λλον έρχονται δύσκολες μέρες ή να τα διαθέτει σωστά με παραστατικά προς έλεγχο από οποιονδήποτε. ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΔΕ, ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ οφείλει να διεκδικήσει 1. δωρεάν είσοδο ή μειωμένη σε όλα τα στελεχη του στρατου ξηράς είτε ενεργά είτε απάστρατα σε όλα τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (οι αστυνομικοι είναι πιο μάγκες??) και δωρεάν είσοδο στα μουσεία της χώρας για πάντα..(αληθεια εκείνο το περιφημο μνημονιο συνεργασίας του πανου παναγιωτοπουλου με το υπουργείο πολιτισμου τι έγινε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ