Αρχική » , , , , , » Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων στο Ναύσταθμο για το προσωπικό του Στόλου

Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων στο Ναύσταθμο για το προσωπικό του Στόλου


Στο πλαίσιο προγράμματος για τη δημιουργία περισσότερο υγιεινών μέσων και τρόπου ζωής

Χαμός χθες το πρωί στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος με την διεξαγωγή αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων εντός των εγκαταστάσεων της μεγαλύτερης ναυτικής βάσεως του Πολεμικού μας Ναυτικού, στο πλαίσιο προγράμματος για τη βελτίωση της φυσικής καταστάσεως του προσωπικού αλλά και της προσπάθειας που γίνεται για τη δημιουργία περισσότερο υγιεινών μέσων και τρόπου ζωής.

Πρόκειται για μία απόφαση του νέου Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου Ιωάννη Παυλόπουλου ΠΝ, ο οποίος ως γνωστόν προέρχεται από τα «βατράχια» του Πολεμικού Ναυτικού, τους φημισμένους υποβρύχιους καταστροφείς της ΔΥΚ, και είναι «φαν» του υγιεινού τρόπου ζωής και της καλής φυσικής καταστάσεως για το προσωπικό.

Ο αγώνας είναι σε εθελοντική βάση, αλλά επειδή σε αυτόν συμμετέχουν τόσο ο ίδιος ο Αρχηγός Στόλου, όσο και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, αμφότεροι «βατραχάνθρωποι», νομίζουμε ότι πολλοί λίγοι και για πολύ σοβαρούς λόγους θα είπαν «όχι» σε μία τέτοια δραστηριότητα.

(parapolitika.gr 30/03/2017 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ