Αρχική » , , , , , » Απάντηση Καμμένου σε ερώτηση: «Επιτέλους ας μάθουν οι απόστρατοι ποιες είναι οι «αλήθειες Τσίπρα και Μητσοτάκη»

Απάντηση Καμμένου σε ερώτηση: «Επιτέλους ας μάθουν οι απόστρατοι ποιες είναι οι «αλήθειες Τσίπρα και Μητσοτάκη»


Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ.

Απάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 3181/6-2-17) με θέμα: «Επιτέλους ας μάθουν οι απόστρατοι ποιες είναι οι «αλήθειες Τσίπρα και Μητσοτάκη»

Φ.900α/1145/15400/23 Φεβρουαρίου 2017

Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Νικολόπουλος με θέμα «Επιτέλους ας μάθουν οι απόστρατοι ποιες είναι οι «αλήθειες Τσίπρα και Μητσοτάκη»» σας γνωρίζω ότι πάγια θέση και δέσμευση της παρούσας πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ αλλά και του κυρίου Πρωθυπουργού είναι ότι ανεξαρτήτως των απαιτήσεων δεν πρόκειται να γίνουν μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γι’ αυτό το λόγο, έχουμε εμπρόθεσμα εντοπίσει και προσδιορίσει τις αντίστοιχες δημοσιονομικές παρεμβάσεις ισοδύναμης καθαρής εξοικονόμησης δαπανών μόνιμου χαρακτήρα (ισοδύναμα μέτρα). Εάν αυτό είχε συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα είχαν υποστεί τις μειώσεις στους μισθούς και συντάξεις τους που έλαβαν χώρα επί της προηγουμένης κυβερνήσεως.
       
Περαιτέρω, επαναλαμβάνω ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ καταβάλει συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει πέραν των επιχειρησιακών απαιτήσεων τις εύλογες ανάγκες του ανθρωπίνου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων, που εν πολλοίς δημιουργήθηκαν από αβλεψίες του πρόσφατου παρελθόντος, καθώς για την Κυβέρνηση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η μέριμνα γι’ αυτό.

Τέλος, σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω, παραδίδουμε στην κρίση των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας τις θέσεις του βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, για τα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά τους ζητήματα.

(mod.mil.gr)

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο......ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!!! ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ολομέλεια του ΕΣ έκρινε πρόσφατα την κράτηση ΕΑΣ παράνομη, στις συντάξεις του δημοσίου, θα εφαρμοσθεί ; ρωτήστε τον Υπουργό,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοί είναι 2 χρόνια κυβέρνηση και ασχολούνται με τι έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πουλάνε τρέλα και κορδέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ