Αρχική » , , , , » Επίσκεψη ΠΟΣ στον κ. Α/ΓΕΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Επίσκεψη ΠΟΣ στον κ. Α/ΓΕΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 81 (Αριθμ. Πρωτ. 12/2017 - Αθήνα, 22 Μαρ. 2017)

Την Τετάρτη 8 Μαρ. 2017 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΠΟΣ στον Α/ΓΕΣ Αντγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων του. Από πλευράς ΠΟΣ παρέστησαν ο Πρόεδρος Ταξχος εα Βασίλειος Νικολόπουλος, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Σωτήριος Χαρωνίτης και η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων κα Σταματίνα Λιάπη.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ ενημέρωσε τον κ. Α/ΓΕΣ για τη δομή, τις αρχές και τη λειτουργία της Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο και τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει η ΠΟΣ κατά την 6ετή δραστηριότητά της, αλλά και τους Φορείς, Υπηρεσίες και Υπουργεία με τα οποία έχει συνεργασθεί.

Ο κ. Α/ΓΕΣ περιέγραψε συνοπτικά το εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης και ετοιμότητας, στο οποίο βρίσκεται ο Στρατός, δίνοντας έμφαση όμως και στο κοινωνικό του έργο, τόσο προς τους πολίτες (αεροδιακομιδές κλπ), όσο και σε άλλα θέματα που άπτονται του μεταναστευτικού.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και η ΠΟΣ πρότεινε τη συνεργασία σε θέματα που αφορούν τα ε.α. Στελέχη του Σ.Ξ. και Μέλη της Ομοσπονδίας, αλλά και γενικότερα την Πατρίδα.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΠΟΣ επέδωσε στον κ. Α/ΓΕΣ αναμνηστικό μετάλλιο με το έμβλημα της Ομοσπονδίας και ο κ. Α/ΓΕΣ ανταπέδωσε με αναμνηστικό Αρχηγού.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ