Αρχική » , , , , » ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Σ.Α.Σ: Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και το προσωπικό τους επιτελούν το καθήκον τους με αυταπάρνηση και θυσία

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Σ.Α.Σ: Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και το προσωπικό τους επιτελούν το καθήκον τους με αυταπάρνηση και θυσία


Με αφορμή τα δημοσιεύματα για το γεγονός που έλαβε χώρα στο 401 ΓΣΝΑ θα θέλαμε να σχολιάσουμε τα παρακάτω:

Το 401 ΓΣΝΑ αποτελεί ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας και μαζί με τα υπόλοιπα στρατιωτικά νοσοκομεία κάνει εφημερία 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δεν είναι τυχαίο πως εκτός από τους δικαιούμενους νοσηλείας ε.ε. και ε.α. στρατιωτικούς το επιλέγουν για νοσηλεία τους αν χρειαστεί και εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου καθώς και οι οικογένειες τους.

Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού έχει αποδειχθεί πολλές φορές, και καθημερινά αποδεικνύεται.

Η προθυμία και η αφοσίωση του προσωπικού στο καθήκον του είναι θέμα άνευ συζητήσεως. Δεν είναι τυχαία τα εύσημα που έχουν λάβει τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος ούτε μπορούμε να παραβλέψουμε ότι οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι φορτώθηκαν το μεγαλύτερο βάρος υπηρεσιών στα κέντρα υποδοχής μεταναστών.

Η δυσλειτουργία ενός εκτυπωτή που προξένησε την καθυστέρηση εκτύπωσης ιατρικών αποτελεσμάτων όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των ΜΜΕ που προξένησαν και την αντίδραση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης δεν πρέπει να απαξιώνουν και να λασπώνουν τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και κατ’ επέκταση το ίδιο το νοσοκομείο.

Θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην επαρκή χρηματοδότηση και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των νοσοκομείων και να αφήσουμε το άξιο προσωπικό όλων των νοσοκομείων της χώρας και μεταξύ αυτών και των στρατιωτικών να κάνει το καθήκον του όπως γνωρίζει.

Με αυταπάρνηση και θυσία για το καλό των ασθενών.

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΠατσουράκος Φώτιος

Κυριακόπουλος Νίκος

2 σχόλια:

  1. συμφωνούμε και επαυξάνουμε άλλα προς τι οι δύο εργασίες γιατροί μου??προς τι να είστε στρατιωτικοί και από την άλλη να εχετε ιατρείο έξω? και να φέρνετε τα πελατάκια σας στο στρατιωτικό νοσοκομείο (τη μεγάλη χάρη σας την έκανε ο Βενιζέλος) γιατί άραγε και οι υπόλοιποι (αυτοί που σπούδασαν πληροφορική ή μηχανολόγοι ή οτιδήποτε άλλο) να μη 'εχουν το δικό τους μαγαζί παράλληλα σαν εσας ??ΓΙΑΤΙ? και κα΄τι τελευταίο και καθόλου ρατσιστικό: ΟΙ ΡΟΜΑ πληρωνουν τις εισφορές τους και δικαιούνται περίθαλψη ?? γιατί τελευταίο μονο αυτους βλέπω στα στρατιωτικα και όχι μόνο νοσοκομεία....ή ζούνε εις βάρος των κοροϊδων πολιτών που πληρώνουν τους φόρους τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε διαφωνεί κανείς για τα λεγόμενα του αρθρογράφου.Όπως,και πρέπει να το πούμε αυτό,και κάθε στέλεχος υπηρεσίας που φοράει στολή Ε.Δ.
    Δεν βγάζει εκτός κανονισμού συγκεκριμένα κάποιον,επειδή η σχολή που έβγαλε ΣΣΑΣ.Ο κανονισμός και οι διαταγές είναι για όλους ανεξαιρέτως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ