Αρχική » , , , , , , , , » Τιμήθηκαν οι δύο πρωτεύσαντες πιλότοι της 336 Μοίρας στο “TLP 1/17” του ΝΑΤΟ (ΦΩΤΟ)

Τιμήθηκαν οι δύο πρωτεύσαντες πιλότοι της 336 Μοίρας στο “TLP 1/17” του ΝΑΤΟ (ΦΩΤΟ)


Πρόκειται για τους Σμηναγούς (Ι) Ευ.Αναστασίου και Μαρ.Λεβέντη

Οι νεαροί Σμηναγοί (Ι) Ευάγγελος Αναστασίου και Μαρίνος Λεβέντης είναι οι δύο Έλληνες πιλότοι, οι οποίοι τιμήθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και την αντίστοιχη στρατιωτική του ΓΕΕΘΑ για τη μεγάλη τους επιτυχία να πρωτεύσουν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες στην πρόσφατη πρώτη εκπαιδευτική σειρά του φημισμένου και εξαιρετικά απαιτητικού εκπαιδευτικού προγράμματος “TLP 1/17” του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε στο Τορεχόν της Ισπανίας.

Από αυτούς ο μεν Σμηναγός (Ι) Ευάγγελος Αναστασίου ανακηρύχθηκε ως ο «καλύτερος μαχητής» (“Best Warrior”) της εκπαιδευτικής σειράς, ο δε Μαρίνος Λεβέντης επελέγη με τη σειρά του ως «ο καλύτερος ηγέτης σχηματισμού «Βέλος», που ανήκουν στη δύναμη της ιστορικής 336 Μοίρας «Όλυμπος» της ΠΑ. Αμφότεροι, τιμήθηκαν δημοσίως σήμερα στο πλαίσιο της ασκήσεως «Ηνίοχος 2017» από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.

«Είμαι υπερήφανος για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Πολεμική μας Αεροπορία. Όπως είδατε σήμερα βραβεύσαμε και δύο Αξιωματικούς μας, οι οποίοι ήρθαν πρώτοι. Δεν αξιολογήθηκαν από τις ηγεσίες - όχι ότι έχω κάτι με τις ηγεσίες - αλλά από τους συναδέλφους τους ως οι καλύτεροι μαχητές ατομικά και ως σχηματισμοί» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός αναφερόμενος στους βραβευθέντες.(parapolitika.gr 29/03/2017 22:40 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ