Αρχική » , , , , , , » Ενημέρωση της ΕΑΑΝ για την Εισφορά Αλληλεγγύης Αποστράτων (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ενημέρωση της ΕΑΑΝ για την Εισφορά Αλληλεγγύης Αποστράτων (ΕΓΓΡΑΦΑ)


Σας γνωρίζεται ότι, με την υπ’ αριθ. 244/2017 απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε πιλοτική δίκη, κρίθηκε ότι η παρακράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Α.Σ), η οποία επιβλήθηκε βάσει του Ν. 3865/2010 από 1.8.2010 στις συντάξεις από τα 1.400,01 € και άνω, αντίκειται σε διατάξεις του Συντάγματος. Με τη δημοσίευση της ως άνω απόφασης, την 10.2.2017, έγινε επίσης γνωστό ότι η παύση της παρακράτησης της εν λόγω Εισφοράς θα λάβει χώρα εφεξής, χωρίς επιστροφή των ήδη παρακρατηθέντων ποσών. Αναδρομικά, θα δικαιούνται μόνον όσοι έχουν προσφύγει ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου, πριν από τη δημοσίευση της απόφασης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις αναλύσεις / προτάσεις Δικηγορικών Γραφείων, που μας ενημέρωσαν, ως ακολούθως:

α. Δικηγορικό Γραφείο Β. Κοντούβ. Δικηγορικό Γραφείο Α. ΚαρανίσαΤυχόν νέες πληροφορίες, για ενέργειες που πρέπει να κάνουμε, θα γνωστοποιηθούν με νεότερο από την παρούσα στήλη / δημοσίευση.

2 σχόλια:

  1. ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΥΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΑΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ