Αρχική » , , , , , , , , , » Μονάδα Εθνοφρουράς από τη Ρόδο θα παρελάσει στην Αθήνα

Μονάδα Εθνοφρουράς από τη Ρόδο θα παρελάσει στην Αθήνα


Σήμερα η δοκιμαστική στο Τατόϊ παρουσία των Αρχηγών Κλάδων

Μία ολόκληρη και πλήρης Μονάδα Εθνοφρουρών από την 95 ΑΔΤΕ της Ρόδου θα περιλαμβάνεται μεταξύ των πεζοπόρων τμημάτων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που θα παρελάσουν κατά τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 25η Μαρτίου, για την 196η επέτειο της Επαναστάσεως του 1821!

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το 2017 έχει καθιερωθεί ως «Έτος Εθνοφρουράς και Εφεδρείας» και ασφαλώς το γεγονός αυτό, της παρουσίας δηλαδή συγκροτημένου τμήματος Εθνοφρουρών από την ακριτική Ρόδο, στον επίσημο εορτασμό και στην παρέλαση αποτελεί ασφαλώς μία σαφή κίνηση υπομνήσεως από πλευράς της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και των ΕΔ της επετείου αυτής και του ρόλου που διαδραματίζουν οι Εθνοφρουροί και οι Έφεδροι. Και βεβαίως ευχή είναι όλα αυτά να γίνουν και ουσιαστικά μέτρα από πλευράς ΥΠΕΘΑ και να μην περιοριστούν αποκλειστικώς και μόνο στη συμμετοχή Εθνοφρουρών και Εφέδρων στις παρελάσεις.

Τους Ροδίτες Εθνοφρουρούς αλλά και όλα τα άλλα συμμετέχοντα στην παρέλαση εποχούμενα και πεζά τμήματα θα παρακολουθήσουν σήμερα στη δοκιμαστική παρέλασή τους, που θα πραγματοποιηθεί, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόϊ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς των Κλάδων.


(parapolitika.gr 21/03/2017 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ