Αρχική » , , , , , , » Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Την Πέμπτη 23 Μαρτίου έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΙV Μεραρχία Πεζικού) από τον Υποστράτηγο Γεώργιο Υφαντή στο νέο Διοικητή Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη» (11ο ΣΠ) με το καθιερωμένο στρατιωτικό τυπικό.

Λίγο πριν από την παράδοση, ο κ. Υφαντής διάβασε την ημερήσια διαταγή και ανέφερε ότι παραδίδει τη Διοίκηση Κέντρων στον εξαίρετο και αγαπητό συνάδελφο κ. Μπουζάκη απερχόμενος από τον ενεργό Ελληνικό Στρατό. Παραδίδοντας τη διοίκηση, αισθάνθηκε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλο το επιτελείο του στρατού, αλλά και όλων των υφιστάμενων διοικήσεων.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Διοίκηση Κέντρων της ΙV Μεραρχίας Πεζικού Πελοποννήσου, που αποτέλεσε για τον ίδιο ιδιαίτερη τιμή και εμπειρία.

Στη συνέχεια, ο παραλαβών διοικητής στην ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι έχει πλήρη επίγνωση της τιμής που του έχει γίνει, αλλά των υποχρεώσεων και των ευθυνών που απορρέουν από αυτήν. Όπως τόνισε, θεωρεί πρώτιστο χρέος και καθήκον να απονείμει τον οφειλόμενο χαιρετισμό στις ένδοξες σημαίες και να αποδώσει φόρο τιμής στους ηρωικούς νεκρούς που έπεσαν υπερασπιζόμενοι τα εθνικά ιδεώδη. Επίσης, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια για βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι τοπικές πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΣΧΕΤΙΚΟ BINTEO


(arcadiaportal.gr 23/03/2017 - Έφη Καστραντά)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ