Αρχική » , , , , , » Στέλεχος της ΠΑ βρήκε 6χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν στο Διδυμότειχο

Στέλεχος της ΠΑ βρήκε 6χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν στο Διδυμότειχο


Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί η έρευνα για το μικρό κοριτσάκι που αγνοούνταν επί ώρες στο δάσος της Τσίγγλας στο Διδυμότειχο. Η κινητοποίηση των αρχών αλλά και των πολιτών ήταν άμεση να συνδράμουν στη έρευνα μέσα στην δασώδης περιοχή.

Τα στελέχη της μονάδας 1ης ΜΣΕΠ, της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύει πλησίον του σημείου, κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στις έρευνες. Το στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, Ποτίδης Λεωνίδας κατά την έρευνα, άκουσε το μικρό κοριτσάκι να φωνάζει τον πατέρα του.

Αμέσως παρότρυνε το κοριτσάκι να συνεχίζει να φωνάζει και με αυτόν τον τρόπο εντόπισε το μικρό κοριτσάκι πίσω από θαμνώδη σημείο. Αίσιο τέλος είχε η έρευνα με το παιδάκι να είναι καλά στην υγεία του.

(didymoteicho.net 22/03/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ