Αρχική » , , , » Κιλκίς: Γυναίκα ΕΠΟΠ βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι

Κιλκίς: Γυναίκα ΕΠΟΠ βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι


Μεγαλείο ψυχής και αξιέπαινη ακεραιότητα έδειξε μια γυναίκα που υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις στο Κιλκίς, όταν βρήκε στον δρόμο ένα πορτοφόλι με αρκετά χρήματα και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη του αλλά έσπευσε αμέσως να το παραδώσει στις τοπικές αρχές.

Φωτεινό παράδειγμα ήθους αποτελεί η Φωτεινή Χαραλαμπίδου, που υπηρετεί ως Λοχίας ΕΠΟΠ σε μονάδα της περιοχής. Την περασμένη εβδομάδα, βρήκε ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 300 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και σημαντικά έγγραφα του κατόχου του, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι αστυνομικός και υπηρετεί στην τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας.

Χωρίς να σκεφτεί να κρατήσει το όχι και ευκαταφρόνητο περιεχόμενο, η στρατιωτικός πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Κιλκίς και παρέδωσε το πορτοφόλι, ο ιδιοκτήτης του οποίου το παρέλαβε ενθουσιασμένος για την τιμιότητα της ένστολης και την ευχαρίστησε θερμά.

(kilkisnews.gr)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ