Αρχική » , , , , , , » Παυλόπουλος: Απαλλάσσει όλους τους τιμωρημένους Στρατιωτικούς

Παυλόπουλος: Απαλλάσσει όλους τους τιμωρημένους Στρατιωτικούς


Η απόφαση θα ισχύσει από τις 24 Μαρτίου

Όλα τα τιμωρημένα με πειθαρχικές ποινές μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας απαλλάσσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, από την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του, μετά από σημερινή του απόφαση.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ.Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, απαλλάσσει, όπου τούτο είναι εφικτό να εφαρμοσθεί, όλους τους τιμωρημένους με πειθαρχικές ποινές αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και τους Σπουδαστές των αντίστοιχων παραγωγικών Σχολών αυτών, από την έκτιση του υπολοίπου των ποινών τους.

Ως ημερομηνία ενάρξεως ισχύος του μέτρου αυτού του Προέδρου, ορίστηκε η 24η Μαρτίου 2017, για όλες τις μέχρι τότε επιβληθείσες ποινές.

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ