ΝΙΜΤΣ και συνδικαλισμός


Το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού είναι ένα από τα πλέον αξιόπιστα και ανθρώπινα νοσοκομεία, καθώς προσφέρει θαλπωρή και υγειονομική περίθαλψη όχι μόνο στους απόμαχους και τις οικογένειές τους αλλά και τους ασφαλισμένους όλων των Ταμείων.

Διοικείται, από της ίδρυσής του, από ανώτατο αξιωματικό-γιατρό και οι απόστρατοι καταβάλλουν, ανελλιπώς, κάθε μήνα, συνδρομή.

Το «ΠΑΡΟΝ», την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευσε λίαν ενδιαφέρον άρθρο του κ. Ι. Κουλούρη με τίτλο: «Η Ελλάδα όμηρος των συνδικαλιστικών συντεχνιών». Είχε προηγηθεί ο κορυφαίος δημοσιογράφος κ. Γιάννης Μαρίνος, όπου είχε αποφανθεί ότι «ο συνδικαλισμός είναι ο νέος στρατός κατοχής».

Κάτι τέτοιο συμβαίνει στο ΝΙΜΤΣ, που διοικείται σήμερα από τον εξαίρετο ταξίαρχο-γιατρό κ. Γ. Γιαννακό. Οι συνδικαλιστές επιτίθενται και απειλούν με στάσεις εργασίας τη διοίκηση αν προβεί σε σύνταξη Ειδικού Κανονισμού Λειτουργίας και όχι Οργανισμού, όπως επιθυμούν αυτοί με συμμετοχή τους. Απαιτούν επίσης να ελέγξουν τα μέλη της επιτροπής σύνταξης και δεν κρύβουν την επιδίωξή τους για κατάργηση του ιδιαιτέρου status του νοσοκομείου και ένταξή του, ολοκληρωτικά, στο ΕΣΥ. Κοντολογίς, απαιτούν συνδιοίκηση. Ξανά-μανά τα ίδια…

Η πληροφορία διέρρευσε στους απόμαχους και έχει προκαλέσει την αγανάκτησή τους, αφού επιχειρείται να αμφισβητηθεί το status ενός νοσοκομείου το οποίο είναι το μόνο που τους απέμεινε από την οικονομική εξόντωσή τους.

(ΠΑΡΟΝ 26/03/2017)


2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΖΩ ΑΚΟΜΑ.ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΥ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν πας και δεις το τηλεφωνικό κέντρο και αν κάτσεις λιγο πιο μακρυά να ακούσεις πως κλεινονται τα ραντεβού θα θυμηθείς τις ελληνικες ταινίες του 1960. ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΙΤΟΥΝ ΜΕΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΥΠΗΤΕΡΗΘΗΚΑ ΠΑΝΤ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ....

      Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ