Αρχική » , , , , , , » Κοινωνική προσφορά του Δ’ΣΣ στην ορεινή Ροδόπη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κοινωνική προσφορά του Δ’ΣΣ στην ορεινή Ροδόπη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Το ιατρικό κλιμάκιο της Ταξιαρχίας αποτελείτο από οδοντίατρο και παθολόγο

Κλιμάκιο ιατρών της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού επισκέφθηκε, την Τρίτη 07 Μαρτίου 2017, τα χωριά Δρύμη και Καλλυντήριο στην ορεινή Ροδόπη, ώστε να προσφέρει τις ιατρικές/υγειονομικές υπηρεσίες του στους μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων των προαναφερθέντων χωριών.

Το ιατρικό κλιμάκιο της Ταξιαρχίας αποτελείτο από οδοντίατρο και παθολόγο που εξέτασαν τα 19 παιδιά των Δημοτικών Σχολείων των δύο Πομακοχωριών.

Η δράση αυτή του Δ’ Σώματος Στρατού εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς του Στρατού Ξηράς προς το κοινωνικό σύνολο, ιδίως των κατοίκων των ακριτικών περιοχών της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας και υλοποιείται ανά 15νθήμερο.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr - parapolitika.gr 08/03/2017 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ