Αρχική » , , , , , » «Μοιράζει» στρατόπεδα ο Καμμένος...

«Μοιράζει» στρατόπεδα ο Καμμένος...


ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Έτοιμος να προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόδοση στρατοπέδων δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Μάλιστα παρουσίασε όλη τη λίστα με τους ΟΤΑ που το Υπουργείο είναι έτοιμο να υπογράψει τις σχετικές συμφωνίες.

Ανάμεσα σ' αυτούς περιλαμβά­νονται οι Δήμοι Άρτας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων, οι οποίοι έχουν υποβάλλει σχετικά αιτήματα εδώ και πολλά χρόνια.

Από την απάντηση του Υπουργού, δεν αποσαφηνίζεται η διαδικασία βάση της οποίας θα γίνει η παραχώρηση ωστόσο ανέφερε ότι τα ακίνητα θα δοθούν με απόδοση 5% προς όφελος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συμπλήρωσε δε ότι τα έσοδα που θα προκύψουν θα είναι προς όφελος του προσωπικού καθώς θα γίνουν σπίτια για τους αξιωματικούς τους υπαξιωματικούς και τους ΕΠΟΠ σε όλη την Ελλάδα.

Η παραχώρηση των στρατοπέδων, όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργού, θα γίνει έναντι τιμήματος, το οποίο θα κληθούν να καταβάλουν οι ενδιαφερόμενοι Δήμοι.

«Σε περίπτωση που η Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητήσει ένα από τα ακίνητα των ταμείων, αποφασίσαμε να μην δίνεται, εν είδει ρουσφετιού, δώρο σε έναν δήμαρχο για να ψηφίσει ή δώρο σε ένα σύλλογο, σε κάποια νομαρχία ή σε κάποια περιφέρεια, αλλά να μπορεί ο δήμος ή η περιφέρεια να μην μπαίνει στη διαγωνιστική διαδικασία, να καταβάλει το 5% προς όφελος των ταμείων και να μπορεί να προχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Περισσότερα στοιχεία και χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν έγιναν γνωστά από τον Υπουργό.

(ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-09/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ