Αρχική » , , , , » Τελετή παράδοσης-παραλαβής στην ΧΧ ΤΘΜ

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στην ΧΧ ΤΘΜ


Ρώσσης αντί Σταματιάδη στην ΧΧ ΤΘ Μεραρχία

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου και ώρα 09.30 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Καρακώστα» η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της ΧΧ (20ης) ΤΘ Μεραρχίας από τον Υποστράτηγο Γεώργιο Σταματιάδη στον Υποστράτηγο Σπύρο-Γεράσιμο Ρώσση, ο οποίος με απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου τοποθετείται ως νέος Διοικητής της Μεραρχίας.

Ο κ. Σταματιάδης «μετακομίζει» στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ρώσσης είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ως Ταξίαρχος στην Ξάνθη στο στρατόπεδο Πετροχωρίου.

Χθες ο Γ. Σταματιάδης, που έναν χρόνο ήταν διοικητής στην 20η Μεραρχία Τεθωρακισμένων, αποχαιρέτισε φανερά συγκινημένος τους καβαλιώτες με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλο. Ο κ. Σταματιάδης ζήτησε να τον «υπολογίζουμε ως καβαλιώτη καθώς δέθηκε με την περιοχή, παρά το ότι βρέθηκε σε αυτή, μόνο δώδεκα μήνες».

Αναμνηστικό δώρο στα χέρια του Γ. Σταματιάδη, η εικόνα του πολιούχου της πόλης, Απόστολου Παύλου, δώρο φυσικά του Θ. Μαρκόπουλου.

Μεταξύ των άλλων ο Γ. Σταματιάδης είπε τα εξής: «Πιστεύω ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες γι΄ αυτήν την περιοχή. Μπορείτε να με συγκαταλέγετε πλέον στους φίλους αυτής της περιοχής, στους φίλους τους δικούς σας. Είναι τιμή μου που υπηρέτησα σ΄ αυτή την πόλη, με αυτούς τους ανθρώπους, με αυτή την κοινωνία. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας. Καλή πρόοδο για την πόλη και την περιοχή και κάθε καλό για τους κατοίκους αυτής της θαυμάσιας περιοχής».


(proininews.gr - kavalawebnews.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ