Αρχική » , , , , , , » Χαμηλοί τόνοι από Α/ΓΕΕΘΑ: «Η Ελ­λάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμηλοί τόνοι από Α/ΓΕΕΘΑ: «Η Ελ­λάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ τόνισε ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετω­πίζουν με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας.

«Σιγή ασυρμάτου» στα κυβερνητικά στε­λέχη για τα εθνικά θέματα και τα ελληνοτουρκικά και την αποφυγή δηλώσεων που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν περαιτέρω την ένταση στο Αιγαίο επέβαλε τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Μέ­γαρο Μαξίμου. Στο πλαίσιο αυτό των ιδιαιτέρως χαμηλών τόνων κινήθηκαν και οι δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναύαρχου Ευ. Αποστολάκη, στην εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» των Ενόπλων Δυνάμεων που επαναπροβάλλεται από χθες και κάθε Κυριακή στην κρατική τηλεόραση.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετω­πίζουν με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας, η οποία αποτελεί το «πιο ζεστό σημείο του πλανήτη μας» λόγω των προβλημάτων που αντιμετω­πίζουν χώρες της περιοχής -Λιβύη, Συρία Τουρκία- με στόχο η χώρα μας να παραμείνει πόλος σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή, ενώ υπογράμμισε: «Η Ελ­λάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή».

(ΕΘΝΟΣ-06/03/2017)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή & Τόλμη»:


__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ