Αρχική » , , , , , » Ένα... «υπερόπλο» στο Πεντάγωνο στην «ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ»

Ένα... «υπερόπλο» στο Πεντάγωνο στην «ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ»


ΜΙΑ ΑΝΤΙ-ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ
Ποια είναι η σέξι συμπαρουσιάστρια της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων στην ΕΡΤ

Μπορεί όλο το προηγούμενο δι­άστημα να ασκούσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., σε υπουργούς και στον πρωθυπουργό μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media και να διακωμωδούσε ορισμένες φορές την κυβερνητική πολιτική, ωστόσο κατάφερε να «κερδίσει» τη θέση της συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Με αρε­τή και τόλμη», που επανέρχεται στην κρατική τηλε­όραση.

Ο λόγος για τη sexy παρουσιάστρια Βίκυ Παπαλουκά, η οποία μαζί με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τα­σούλη θα παρουσιάζουν την ιστορική εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ. Η Β. Παπαλουκά ασχολείται με τη δημοσιογραφία από το 2009 και στο πολιτικό ρεπορτάζ κα­θιερώθηκε το 2011. Ξεκίνησε να γράφει στην εφημερίδα «Παρασκή­νιο» και θήτευσε δίπλα στον Σταύρο Μονεμβασιώτη στον ΑΝΤ1, όπου και ασχολήθηκε με το οικονομικό ρεπορτάζ. Το 2010 ήρθε η πρόταση για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού Τηλεάστυ, του Γιώργου Καρατζαφέρη, με δική της εκπομπή παράλληλα στο ραδιό­φωνο 90,6. Έναν χρόνο μετά συνέ­χισε στο APT, με δική της, καθημε­ρινή εκπομπή. Τον Σεπτέμβριο του 2012 έκανε το επόμενο βήμα και εντάχθηκε στο δυναμικό του Kontra Channel, με την τρίωρη πολιτική εκ­πομπή «Κόντρα στη νύχτα», μαζί με τον Χάρη Μπότσαρη. Τότε ξεκίνησε και το δικό της web ραδιόφωνο-κανάλι-site Point Media.

Στη συνέχεια, αποχώρησε από το Kontra και συμφώνησε με το κανά­λι Blue Sky, όπου είχε το απογευμα­τινό δελτίο ειδήσεων και την πολι­τική εκπομπή «Τέλος εποχής», μαζί με τον Γιάννη Λοβέρδο. Επόμενος σταθμός για την ξανθιά δημοσιο­γράφο με το λάγνο βλέμμα ήταν το Extra και το «Αποκαλυπτικό Δελ­τίο» μέχρι και το 2015, οπότε έκα­νε μεταγραφή στο κανάλι «Ε», όπου και έμεινε μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι.

Φέτος, φαίνεται πως η τύχη τής χα­μογέλασε πλατιά και γοήτευσε τους υπεύθυνους της εκπομπής «Με αρετή και τόλμη», που θα προβάλ­λεται από αύριο, 5 Μαρτίου, και κάθε Κυριακή στη 11.30 το πρωί στην ΕΤ1.


Παράλληλα με τη δημοσιογραφική διαδρομή της, η κ. Παπαλουκά φιλοτέχνησε το προφίλ της μέσα από τα social media. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έδειξε μέσω facebook και twitter να καλλιεργεί ένα αντιΣΥΡΙΖΑ προφίλ, ασκώντας κριτική και σχολι­άζοντας αρνητικά την ασκούμενη πολιτική Τσίπρα, αναρτώντας παράλληλα αστεία posts ακόμα και για τον Πάνο Καμμένο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληρο­φορίες. αν και οι αρμόδιοι του υπουργείου Εθνι­κής Άμυνας για την εκπομπή ενημερώθηκαν για όλα αυτά, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη γοητεία της ξανθιάς δημοσιογράφου και της έδωσαν την παρου­σίαση της εκπομπής «Με αρετή και τόλμη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Παπαλουκά μέσω των social media έκανε γνωστή και την παρουσία της στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για την ορκω­μοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον, όπου έδωσαν το «παρών» και στελέχη της ελληνικής κυ­βέρνησης.

Βέβαια, ορισμένοι... κακεντρεχείς αναρωτιούνται πώς και γιατί επιλέχτηκε η κυρία Παπαλουκά για την παρουσίαση της εκπομπής, δεδομένου ότι ήταν αρ­κετά τα πρόσωπα της ελληνικής δημοσιογραφίας, με πολλά ένσημα στον χώρο, που εκδήλωσαν ενδιαφέ­ρον. «Προφανώς, η τηλεοπτική εμπειρία της, αλλά και η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και η τσαχ­πινιά της ήταν αρκετά για να πείσουν τους αρμόδι­ους πως είναι η κατάλληλη», σχολιάζουν στο Πεντά­γωνο, ενώ άλλοι τονίζουν ότι η γοητευτική ξανθιά φαίνεται να κρίθηκε κατάλληλη για να «αναπτερώ­νει» το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων...

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνι­κής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου για την επανέναρξη της «Αρετής και τόλ­μης», σκηνοθέτης της εκπομπής με τη νέα της μορφή θα είναι ο Τάσος Μπιρσίμ, «ο οποίος ανταποκρίθηκε ευγενικά στην πρό­σκλησή μας και μάλιστα αφιλο­κερδώς». Επίσης, θα συνδράμει ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ Δημήτρης Μητσιώνης, ο οποίος απο­τελεί ένα από τα παλαιότερα στε­λέχη της εκπομπής. Η παραγωγή της «Αρετής και τόλμης» θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή της Τηλεοπτικής Υπηρεσίας Στρατού, όπως και του Πολεμικού Ναυτι­κού και της Πολεμικής Αεροπο­ρίας, των εκπροσώπων των Επι­τελείων, του προσωπικού της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στρατιωτικού προσωπικού και εξειδικευμένου πολιτικού προ­σωπικού.

ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ. Όσον αφορά τη δομή της εκπομπής, το πρώτο μέ­ρος της θα παρουσιάζει τις δρά­σεις των τριών Επιτελείων και θα αναφέρεται σε μία έως δύο μονά­δες των Ενόπλων Δυνάμεων. Στο δεύτερο θα παρουσιάζεται η ζωή στελεχών των Ενόπλων Δυνάμε­ων, ενώ το τρίτο μέρος θα αναφέρεται στη δράση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δηλαδή στη διε­θνή δράση των Ε.Δ., στις μεγάλες συμμαχίες, στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και στο κοινωνικό έργο των Ε.Δ., είτε αυτό είναι της ΜΟΜΚΑ είτε η δι­άσωση και η κοινωνική προσφο­ρά. Οι πρώτες εκπομπές είναι μονταρισμένες στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ενώ στόχος του υπουργεί­ου είναι η «Αρετή και τόλμη» να βγαίνει μέσα από το Πεντάγωνο, δηλαδή να γυρίζεται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά την προμήθεια των αναγκαί­ων μέσων.

Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως η ηγε­σία του υπουργείου θέλει να μετατρέψει το Πεντά­γωνο σε γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών. Σκοπός λέγεται πάντως ότι είναι να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του υπουργείου από την εκπομπή. Ωστόσο, στελέχη της κυβέρνησης αναρωτιούνται σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους πώς θα είναι αυτό εφικτό, από τη στιγμή που θα υπάρχουν σταθερά έξοδα για την παραγωγή της.

Του ΑΡΗ ΔΡΟΓΟΥ-newspaper@parapolitika.gr
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-04/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ