Αρχική » , , , , » Μπαράζ προσφυγών κατά του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου

Μπαράζ προσφυγών κατά του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου


ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
63 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ κατά του ασφαλιστικού νόμου του Γιώργου Κατρούγκαλου εξα­πολύουν με προσφυγές τους ενώπιον του Συμβουλίου της Επικράτειας δεκάδες φο­ρείς και ιδιώτες.

Εκτός από τους 63 Δικηγορικούς Συλλό­γους της χώρας και τους προέδρους τους που υπέβαλαν την Παρασκευή τις πρώτες αιτήσεις ακύρωσης, σωματεία και πολίτες προσβάλλουν ενώπιον του ανώτατου δικα­στηρίου το νέο νόμο 4387/2016, αλλά και τις υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του (για τον καθορισμό της βάσης υπολογισμού ασφαλιστικών εισφο­ρών αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών, τον κανονισμό Οικονομι­κής Οργάνωσης και Λογιστικής Λειτουρ­γίας του ΕΦΚΑ κ.ά.). Οι προσφεύγοντες ζητούν την ανατροπή τους, αφού όπως υποστηρίξουν προσκρούουν στις επιταγές του Συντάγματος, στο πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, αλλά και στις διατάξεις του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του ΟΗΕ και του Χάρτη Θεμελιωδών Δι­καιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκτός των δικηγόρων, στο ΣτΕ έχουν -μέχρι στιγμής- προσφύγει:

Η Ένωση Εμμίσθων Δικηγόρων, οι Δι­κηγόροι Χωρίς Σύνορα, η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, καθώς επίσης εκατοντάδες δικηγόροι από όλη την Ελλάδα, ατομικά και ομαδικά.

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Αθηνών-Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πατρών, Ιωαννίνων, Κρήτης, Ναυπλί­ου και Κέρκυρας και εκατοντάδες συμ­βολαιογράφοι ατομικά και ομαδικά.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδος, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρημα­τικότητας.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και ξενοδόχοι από όλη τη χώρα.

Η Ένωση Συνταξιούχων Ταμείων Ασφά­λισης Μηχανικών και Εργοληπτών, πολιτι­κοί μηχανικοί και μηχανικοί.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών, καθώς επίσης τεχνικές εταιρίες και εργολήπτες δημοσίων έργων.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, οι Ια­τρικοί Σύλλογοι Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πατρών, η Πανελλήνια Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Ιατρών και Οδοντιάτρων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφα­λείας.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων.

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών, ο Πα­νελλήνιος Σύλλογος Ειδικών Παιδαγωγών-Λογοθεραπευτών Πτυχιούχων Πανεπιστη­μίου και λογοθεραπευτές.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλο­γος.

Το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών.

Η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτροφών, αλλά και κτηνοτρόφοι από όλη τη χώρα. 

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος και βενζινοπώλες.

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΧΑΤΖΗΪΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-01/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ