Γράψε... λάθος ή ψεύδονται οι Τούρκοι;


ΣΕ ΜΙΑ λάθος φωτογραφία βασίστηκε όλη η αήθης βερμπαλική επίθεση που δέχθη­κε τη βδομάδα που μας πέ­ρασε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αρχικώς από μια α­ντιπολιτευόμενη τουρκική ε­φημερίδα και ακολούθως α­πό τον ακροδεξιό αρχηγό του κόμματος ΜΗΡ, των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος αποκάλεσε τον Έλληνα Α/ΓΕΣ «σάπιο αρχηγό», ξεπερνώντας κάθε όριο προ­κλητικότητας. Χαρακτηρι­σμός που ευθέως και δικαίως λογίζεται από τους στρατιω­τικούς ως «προσβολή ενός θεσμού της ελληνικής πολιτείας». 

Η φωτογραφία του αρχηγού ΓΕΣ που χρησιμο­ποιήθηκε από τους Τούρκους τον απεικονίζει στο φυλάκιο της Αγίας Ελένης, λίγο έξω α­πό την πόλη της Χίου, και όχι στο φυλάκιο Παναγιάς των Οινουσσών, όπως υποστηρί­ζουν αναληθώς οι Τούρκοι. Άλλωστε στον ίδιο τόπο είχε πάει το 2014 ο τότε ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος και είχε φωτογραφηθεί μπροστά από την ίδια πεζούλα με τις χα­ρακτηριστικές κόκκινες πέ­τρες.


Επομένως, είτε οι Τούρκοι έκαναν λάθος, είτε ΗΘΕΛΗΜΕΝΩΣ ψεύδονται και προκαλούν, για προφα­νείς λόγους. Διαλέγετε και παίρνετε!

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ-04/03/2017-ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ