ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ; «Φάτε τον»!


«ΕΦΑΓΑΝ» στις κρίσεις των Ε.Δ τον υπα­σπιστή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, όταν ήταν ΥΕΘΑ!

Ο Υποστράτηγος Δημήτρης Κυριάκος στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελεί­ων ήταν Αντιστράτηγος. Στη δεύτερη... αποστρατεύθηκε!

Πρόκειται για εξαιρετι­κό Αξιωματικό και όσο κι αν κάποιοι προ­σπαθούν να ρίξουν τον «αποκεφαλισμό» του στον Καμμένο ή στον Βίτσα, δεν πεί­θουν... Ο «τεθωρακισμένος» Υποστράτη­γος πλήρωσε την προοπτική να γίνει Αρχηγός. Τόσο απλά... 

Π.Κ.
(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-03/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

2 σχόλια:

  1. Απολυτως ψευδες δημισιευμα προκειμενου να κουκουλωσουν και τη πολιτικη παρεμβαση τους στο στρατευμα και την αποστρατεια ενος ιδιαιτερα αγαπητου στο στρατο ατομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα μην το δημοσιευσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ