Αρχική » , , , , , , » Ερώτηση στη Βουλή για την Παραχώρηση του Στρατοπέδου «Παύλου Μελά» (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ερώτηση στη Βουλή για την Παραχώρηση του Στρατοπέδου «Παύλου Μελά» (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ο Βουλευτής ΝΔ Δαβάκης Παναγιώτη Αθανάσιος, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 332/10-03-2017) με θέμα: «Παραχώρηση Στρατοπέδου ΄Παύλου Μελά΄».

Οι πρόσφατες (8.3.17) δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού και του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» στον ομώνυμο Δήμο, δημιουργούν την εντύπωση ότι έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές στους όρους παραχώρησης που διατυπώθηκαν στην αρχική απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, η οποία είχε ληφθεί στις 20 Αυγούστου 2014.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις αυτές, το Στρατόπεδο «Παύλου Μελά» παραχωρείται σε φορείς της Θεσσαλονίκης, για το σύνολο της έκτασης και για...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ