Αρχική » , , , , , , , , » Αλλαγή Διοίκησης στην XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Αλλαγή Διοίκησης στην XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Παρουσία του Αντιστρατήγου Αλκ.Στεφανή

Στο ακριτικό Διδυμότειχο, έδρα της ιστορικής XVI (16ης) Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ) πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, η τελετή παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων Διοικητού αυτής, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή και του Διοικητού του Δ’Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου Νικολάου Καμπά.

Τη διοίκηση της Μεραρχίας παρέδωσε ο μέχρι πρότινος διοικητής της Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης στον επίσης Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα.

Αξίζουν να σημειωθούν μερικές λεπτομέρειες με τη δική τους αξία:

1. Παραδίνων και παραλαμβάνων διοικητές είναι συμμαθητές στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ 1984) και αμφότεροι προερχόμενοι από το Όπλο του Ιππικού – Τεθωρακισμένων.

2. Με την ίδια ακριβώς σειρά ως Αντισυνταγματάρχες (Χ.Λαλούσης σε Ν.Μπονώρα) πριν από…αρκετά χρόνια είχαν παραδώσει και παραλάβει αντιστοίχως, τα καθήκοντα του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ.

3. Ο Υποστράτηγος Λαλούσης αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες τη Διοίκηση της ΣΣΕ στη διάρκεια ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βάρη Αττικής. Αποτελεί ασφαλώς επιλογή της ηγεσίας του ΓΕΣ, καθώς συνδυάζει «χαμόγελο και πυγμή», σε συνδυασμό βεβαίως με τις αναμφισβήτητες ικανότητές του , προκειμένου να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα και απόδοση της Σχολής, η οποία «είδε» στις τελευταίες κρίσεις στο Στράτευμα να αποστρατεύονται ταυτοχρόνως ένας υποστράτηγος (ο διοικητής της) και δύο ταξίαρχοι (υποδιοικητής και Διευθυντής Σπουδών αυτής) ενέργεια που μόνο τυχαία δεν είναι.

4. Ο νέος διοικητής της Μεραρχίας Υποστράτηγος Ν. Μπονώρας ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα προερχόμενος από τη θέση του Επιτελάρχη του Γ’ Σώματος Στρατού/NRDC-GR, με διοικητή του τότε τον νυν Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Στεφανή, ο οποίος έχει άμεση εικόνα των ικανοτήτων και του έργου του.

Καλή επιτυχία και στους δύο στη νέα τους αποστολή και να είναι καλότυχοι, γιατί ικανότητες έχουν αδιαμφησβήτητες.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr - parapolitika.gr - 12/03/2017 10:09 - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ