Αρχική » , , , , , » Ούτε καλλιστεία να ήταν τα «βραβεία στρατιωτικών αθλητών»

Ούτε καλλιστεία να ήταν τα «βραβεία στρατιωτικών αθλητών»


■ Αποστολάκης, Τόσκας και Βίτσας στα... Όσκαρ!
■ Γυαλισμένα παπούτσια και χαμόγελα χλιδής.

Κοστούμια, σακάκια, μανικετόκουμπα, γυαλισμένα παπούτσια... όλοι στην τρίχα και μέσα στα χαμόγελα, για τη βράβευση αθλητών που διακρίθηκαν στον «στρατι­ωτικό αθλητισμό». Ο λόγος για την ηγε­σία των Ε.Δ. και τους υπουργούς Βίτσα και Τόσκα, οι οποίοι βέβαια ήταν σαν φτωχοί συγγενείς σε σχέση με τους έν­στολους αρχηγούς.

Πιο συγκεκριμένα, η βράβευση ομάδων των Ενόπλων Δυνά­μεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διακρίθηκαν κατά το έτος 2016, καθώς και προσώπων και φορέων που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στον στρατιωτικό αθλητισμό, έλαβε χώρα στο Πολεμικό Μουσείο στις 28 Φεβρουάριου, όπου και παρευρέθησαν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Τόσκας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελεί­ων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σω­μάτων Ασφαλείας. 

Οι εικόνες που αποτυπώθηκαν σίγουρα δεν συνάδουν με το υπόλοιπο «ελληνικό σύνολο»: Γυαλισμένο παπουτσάκι, χλιδή και χαμόγελα... Όλοι στην τρίχα και όλοι χαιρετιούνται μεταξύ τους λες και πήγαν σε καλλιστεία! Φαίνε­ται ότι ζήλεψαν τα Όσκαρ και έκαναν μια τραγική απομίμηση...

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-02/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ