Αρχική » , , , » ΛΕΙΨΟΙ: Γιατρός-οπλίτης στο ιατρείο

ΛΕΙΨΟΙ: Γιατρός-οπλίτης στο ιατρείο


ΤΕΛΟΣ στην ταλαιπωρία και την αβε­βαιότητα των 700 και πλέον κατοίκων στους ακριτικούς Λειψούς δίνει η στελέχωση του περιφερειακού ιατρείου του νησιού με οπλίτη γιατρό, γεγονός που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα έλλει­ψης ιατρικής περίθαλψης που αντιμετώπιζαν.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο οπλίτης θα έχει όλες τις αρμοδιότητες ενός αγροτικού γιατρού και θα καλύψει το κενό όσο διαρκεί το υπόλοιπο της θητείας του (7 μήνες), με δυνατότητα ολοκλήρωσης του αγροτικού και μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας (επιπλέον 5 μήνες).

«Η νησιωτικότητα απαιτεί ειδικές πολιτικές και όταν αυτές εφαρμόζονται, τότε, και μόνον τότε, λύνονται τα προ­βλήματα και προκύπτουν αίσια αποτε­λέσματα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-01/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ