Αρχική » , , , , , , » «Αλλαγή σκυτάλης» στην Διοίκηση της 96 ΑΔΤΕ Χίος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Αλλαγή σκυτάλης» στην Διοίκηση της 96 ΑΔΤΕ Χίος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


«Είμαστε έτοιμοι για αποτροπή κάθε επιβουλέα ανά πάσα ώρα»

Με μηνύματα προς την απέναντι πλευρά του Αιγαίου η τελετή παράδοσης – παραλαβής της 96 ΑΔΤΕ

Τα ηνία ενός από τους πιο κομβικούς σχηματισμούς της Ανωτέρας Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (Α.Σ.Δ.Ε.Ν.), της 96 ΑΔΤΕ παρέλαβε το πρωί της Τετάρτης ο νέος Ταξίαρχος Δημόκριτος Κωνσταντάκος από τον πρώην διοικητή του τοπικού σχηματισμού Ταξίαρχο Γεώργιο Μπικάκη. Σε μία άψογη τελετή, της οποία προηγήθηκε το θρησκευτικό σκέλος, απερχόμενος και νέος Ταξίαρχος έστειλαν πολλαπλά μηνύματα προς την απέναντι πλευρά του Αιγαίου επαναλαμβάνοντας ότι ο Ελληνικός Στρατός όχι μόνο δεν βρίσκεται σε κρίση αλλά είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη και ειδικά τα ευαίσθητα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας από οποιονδήποτε επιβουλέα.

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με παρέλαση των ταγμάτων εθνοφυλακής ενώ σε αυτή παρέστησαν το σύνολο της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του νησιού καθώς και πλήθος κόσμου.

Περισσ'οτερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΣΧΕΤΙΚΟ BINTEO


(politischios.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ