Αρχική » , , , , , , » Σύσκεψη για να μην κλείσει το στρατόπεδο 9ουΣΠ στο Δήμο Καλαμάτας

Σύσκεψη για να μην κλείσει το στρατόπεδο 9ουΣΠ στο Δήμο Καλαμάτας


Την ερχόμενη Δευτέρα - Τρίτη θα γίνει σύσκεψη στο Δήμο Καλαμάτας σχετικά με το στρατόπεδο του 9ου Συντάγματος Πεζικού, για να γίνουν προσπάθειες και να μην κλείσει. Αυτό προανήγγειλε ο δήμαρχος Π. Νίκας, προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντώντας σε ερώτηση και παρατηρήσεις του συμβούλου Θ. Μπρεδήμα.

Αφού ανέφερε ότι είχε συζήτηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για κάποια ζητήματα, όχι σε καλό κλίμα, ο κ. Νίκας εκτίμησε πως «αν υπάρχει στρατιωτικό δόγμα να κλείσουν όλα τα στρατόπεδα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων της Πελοποννήσου, θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Ενημέρωσε για τη σύσκεψη Δευτέρα-Τρίτη, όπου θα εξεταστεί το συγκεκριμένο θέμα και προέτρεψε να κληθούν και φορείς. Κλείνοντας, δήλωσε ότι «άλλο η πολιτική και άλλο η πόλη και τα συμφέροντά της».

(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-06/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ