Αρχική » , , , , » 1.000 οπλίτες βραχείας ανακατατάξεως στους 3 Κλάδους (ΒΙΝΤΕΟ)

1.000 οπλίτες βραχείας ανακατατάξεως στους 3 Κλάδους (ΒΙΝΤΕΟ)


Έως τις 27 Μαρτίου θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα.
ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Την κατάταξη των 1.000 Οπλι­τών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, προβλέ­πουν οι σχετικές εγκύκλιοι που εκδόθηκαν από τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, σε υλοποίηση της κοινής διυπουργι­κής απόφασης των υπουργών Εθνι­κής Άμυνας και Οικονομικών.

Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφε­δροι Ειδικών Δυνάμεων, που πλη­ρούν τα απαιτούμενα προσόντα και τους έχει απονεμηθεί μία εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους τα δικαιολογητικά έως την 27η Μαρτίου (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα). Οι οπλίτες θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στις Μονάδες Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν, εφόσον απολύονται οριστικώς από 27 Απρ. 17 έως 27 Ιουν 17, και οι έφεδροι στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ), στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως είναι γνωστό, οι Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης θα κατανεμηθούν στα τρία Όπλα για την κάλυ­ψη αναγκών μάχιμων μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ως εξής:

600 θέσεις για το Στρατό Ξηράς
200 θέσεις για Πολεμικό Ναυτικό.
200 για την Πολεμική Αεροπορία. 

Οι έφεδροι που πληρούν τα απα­ραίτητα προσόντα και θα κριθούν ανακατατασσόμενοι, καθώς και ένα ποσοστό 20% των επιλαχόντων, θα ενημερωθούν με δική τους ευθύνη από τις στρατολογικές υπηρεσίες και τις ιστοσελίδες των Γενικών Επιτελείων σχετικά με την παρουσίασή τους, για την εξέταση της σωματι­κής τους ικανότητας, π οποία είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή τους στην επιλογική διαδικασία.

Σε περίπτωση μη πλήρωσης του αριθμού των ανακατατασσομένων ή επανακατατασσομένων σε κάθε ειδικότητα, οι κενές θέσεις θα προ­στίθενται σε άλλη ειδικότητα, κατά την απόλυτη σειρά προτεραιότη­τας, σύμφωνα με τους πίνακες των σχετικών εγκυκλίων. Ολόκληρες οι εγκύκλιοι έχουν αναρτηθεί στις ιστο­σελίδες των Γενικών Επιτελείων:

Για το Στρατό Ξηράς (www.army.gr)
Για το Πολεμικό Ναυτικό (www.hellenicnavy.gr) και
Για την Πολεμική Αεροπορία (www.haf.gr)

ΣΟΦΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ- semmanouilidou@e-typos.com
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-16/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


Κατάταξη ΟΒΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις Μάρτιος 2017 - ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ