Αρχική » , , , , , » Σύγχυση και Ανησυχία στις Αιτήσεις Αποστρατείας Στελεχών ΕΔ

Σύγχυση και Ανησυχία στις Αιτήσεις Αποστρατείας Στελεχών ΕΔ

Σας κοινοποιουμε επιστολή του ΣEENΣΑ, στον Υπ. Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, μέσω της οποίας προτεινεται να παραταθεί μέχρι το τέλος του έτους το δικαίωμα όσων στελεχών επιθυμούν να αποστρατευτούν με το παλιό συνταξιοδοτικό καθεστώς...

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

2 σχόλια:

  1. Θα εξοικονομηθούν 100 εκ. ευρώ ετήσια από τη μισθολογική δαπάνη των ειδικών μισθολογίων των ένστολων με το νέο μισθολόγιο που θα εφαρμοσθεί από 01 Ιουλίου 2016, με το πάγωμα των αυξήσεων λόγω προαγωγής και τον εξ ορθολογισμό των επιμέρους μισθολογίων. Πρόταση βόμβα από το ΔΝΤ, οι προσωπικές διαφορές στις συντάξεις να καταργηθούν το 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κος Κολλυρης γιατί δεν ξεμπροστιάζει τους "δηθεν" συναδέλφους αεροπόρους που με αντάλλαγμα την παραμονή τους πέραν της 35ετίας, ξημεροβραδυάζονται καθημερινά στα επιτελικά γραφεία αρχηγών και υπουργών , "θαβοντας" συναδέλφους και λιβανίζοντας καταστάσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ