Αρχική » , , , , , » «Αποσύρετε τις διατάξεις του Σ/Ν που αφορούν κατάργηση των ιστορικών Σχολών ΣΤΥΑ-ΣΥΔ-ΣΙΡ»

«Αποσύρετε τις διατάξεις του Σ/Ν που αφορούν κατάργηση των ιστορικών Σχολών ΣΤΥΑ-ΣΥΔ-ΣΙΡ»

Στα πλαίσια υλοποίησης των αποφάσεων των Δ.Σ. των Συλλόγων ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ και ΣΑΙΡ για ενημέρωση των κομμάτων της ΒτΕ σχετικά με τις θέσεις - προτάσεις μας επί του σχεδίου νόμου του ΥΕΘΑ με θέμα "Ρύθμιση θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας", πραγματοποιήθηκε την 17η Μαΐου 2016, συνάντηση αντιπροσωπείας των Συλλόγων ΣΑΣ , ΣΑΣΥΔΑ και ΣΑΙΡ, με τον Τομεάρχη Άμυνας του κόμματος "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" βουλευτή κ. Κων/νο Κατσίκη.

Η συζήτηση που διήρκησε...

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για συνέχεια:


(sasyda.blogspot.gr)

1 σχόλια:

  1. ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ -ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΓΙΑΣ ΕΠΟΠΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ