Αρχική » , , , , » Εκδήλωση «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2016 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Εκδήλωση «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2016 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Δήμος Δράμας και η Αναπτυξιακή Δράμας Α.Ε., σας προσκαλούν στην εκδήλωση έναρξης της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2016 που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 20:30 στο θεατράκι των πηγών της Αγίας Βαρβάρας Δράμας.

Επίσης:

α. Την Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Δράμας, θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα που συνδιοργανώνουν με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) με θέμα: «Επίδραση των εδαφοκλιματικών συνθηκών και καλλιεργητικών πρακτικών στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οίνων».
β. Την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίας Δράμας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2016.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2016


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ