Αρχική » , , , , » Κάτι αλλάζει στην συλλογική έκφραση των στρατιωτικών!!!

Κάτι αλλάζει στην συλλογική έκφραση των στρατιωτικών!!!


Σήμερα στη Λάρισα, συναντήθηκαν οι αντιπροσωπίες των Διοικητικών Συμβουλίων των τριών μεγαλύτερων Ενώσεων Στρατιωτικών, αυτών της Κ. Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου και του ΣΕΕΝΣΑ προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα που υπάρχει προκειμένου να καλυφθεί το «κενό» που υπάρχει στη συλλογική έκφραση των Στρατιωτικών σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Τα γεγονότα των τελευταίων κυρίως ημερών, έδειξαν πως δεν υπάρχει η «φωνή» διεκδίκησης των συναδέλφων Στρατιωτικών στις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές και άμεσα πρέπει να γίνει κάτι, προκειμένου να ακουστούν δυνατά και όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απ’ότι φαίνεται, μια νέα σελίδα ανοίγει στην συλλογική έκφραση των στρατιωτικών, μακριά από κομματισμό και ατομικισμό και με γνώμονα μόνο το συμφέρον των συναδέλφων!

Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις…

Η ισχύς εν τη ενώσει!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ