Αρχική » , , , , » Ανησυχούν οι Στρατιωτικοί για τη μη καταβολή επιδόματος παραμεθορίου (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ανησυχούν οι Στρατιωτικοί για τη μη καταβολή επιδόματος παραμεθορίου (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Από τον Μάρτιο έχει να καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου (ΗΕΕ) στους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε ακριτικές μονάδες, ενώ, παράλληλα, δεν έχει καταβληθεί και η σχετική αποζημίωση για τους τέσσερις μήνες του 2015. Ο Βουλευτής ΝΔ, Γιαννάκης Κωνσταντίνου Στέργιος, κατέθεσε την υπ' αριθμ. 2018/09-05-2016 αναφορά προς το ΥΠΕΘΑ:Η υπόθεση έχει προκαλέσει την έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια του προσωπικού, ενώ οι οχλήσεις προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του έτους.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου από τον Φεβρουάριο είχε αποστείλει επιστολή στον υπουργό εθνικής Άμυνας αναφορικά με το θέμα, σημειώνοντας πως δεν έχουν λάβει «την οικονομική αποζημίωση που λαμβάνουν ως επίδομα παραμεθορίου για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Οκτώβριο 2015. Η Ένωσή μας έχει γίνει δέκτης πολλών αναφορών συναδέλφων που εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το παραπάνω θέμα». Αυτά έλεγε τον Φεβρουάριο η ΕΣΠΕΗΠ, για να φτάσουν στο σημείο σήμερα οι στρατιωτικοί όχι μόνο να μην έχουν λάβει την αποζημίωση για τους τέσσερις μήνες του 2015, αλλά να τους χρωστούν και τις αντίστοιχες αμοιβές από τον Μάρτιο.

Προφανώς, το ΥΠΕΘΑ φαίνεται να αγνοεί πως υφίσταται τέτοιο επίδομα...

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21/05/2016 – forapartida-forapartida.blogspot.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ