Αρχική » , , » Eργασίες στον Άγιο Ευστράτιο με τη βοήθεια του Σ.Ξ. (ΜΧ/88 ΣΔΙ)

Eργασίες στον Άγιο Ευστράτιο με τη βοήθεια του Σ.Ξ. (ΜΧ/88 ΣΔΙ)


Συνεργείο του Τμήματος Μηχανικού της 88 ΣΔΙ της Λήμνου, μαζί με μηχανήματα, έφτασε σήμερα στο νησί του Αγίου Ευστρατίου προκειμένου να προβεί για σε εργασίες αποκατάστασης του αγροτικού οδικού δικτύου του νησιού.

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Π. Καμμενο και το Τμήμα Μηχανικού της 88 ΣΔΙ καθώς από σήμερα κ για ένα περίπου μήνα συνεργείο της με μηχανήματα θα προβεί σε εργασίες αποκατάστασης βατοτητας του αγροτικού οδικού δικτύου του νησιού.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρχές του Ιουνίου θα φιλοξενηθεί δεύτερο συνεργείο το οποίο θα αναλάβει τη συντήρηση (βάψιμο, επιχρισματα) των σχολικών κτιρίων και του Ιερού Ναού Γέννησις του Χριστού».


(limnosfm100.gr - Παναγιώτης Σκαπέτης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ